Batman V Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman Dawn Of Justice ) Film Yorum Ve Detayları

2016'da en çok beklenen filmler arasında yer alan ve iki super kahramanın güç gösterisine sahne olacak olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı nihayet bu hafta tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de vizyonda!

Batman V Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman Dawn Of Justice )
Batman V Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman Dawn Of Justice )
Yönetmen Zack Snyder'in 2013 yılında vizyona giren Çelik Adam (Man Of Steel) filminin gişede başarısız olup hayal kırıklığına neden olmasının hemen sonrasında Zack Snyder, Batman ve Superman'i aynı filmde yer almasına yönelik çalışmalar gerçekleştirmişti. Ve iki yılın ardında Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman Dawn Of Justice) bu hafta sinemaya girecek. Film, duyurulduğu günden beri sabırsızlıkla ve heyecanla beklenen filmler arasında yerini almıştı. Öte yandan sinemaseverler kadar filmin yönetmeni: Zack Snyder'de Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi için çok umutlu.

İki super kahraman: Batman ve Superman'in karşı karşıya geldiği film de iki kahramanın hayranlarını da karşı karşıya getirmiş durumda. Amerika'yi Amerikalılar ve diğer ülkelerin gözünden gören iki farklı super kahramanın aynı filmde olmasını bazı kesimler politik olarak yorumlarken, çoğu kişi de ana akım izleyici için bol aksiyonlu bir film olarak yorumluyor. Öte yandan Türkiye için de önem taşıyan film: Batman v Superman: Adaletin Şafağı, 25 Mart Cuma günü tüm dünyayla aynı gün ülkemizde de sinemalarda olacak.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nın Galası Türkiye'de de Yapılacak!


THY'nin ana sponsorluğunu üstlendiği film, Türkiye'yi de bir yönden ilgilendiriyor. Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nın ana sponsorluğunu başarılı bir biçimde yürüten ve adından çok sık sözettiren THY, Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nın galasını Perşembe akşamı İstanbul'da da yapılmasını planladı. Ancak yaşanan terör olaylarından dolayı gala yapılmayacak yönünde açhklamalar geliyor. Fakat THY konu hakkında şu an için henüz bir açıklama yapmış değil. Açıklamanın gelmemesi Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin galasının İstanbul'da da yapılabileceğinin işareti olabilir.


Cengiz Semercioğlu Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nı Yorumladı


Cengiz Semercioğlu
Ben Affleck Ve Cengiz Semercioğlu

hürriyet Gazetesi'nin Kelebek eki Yazarı: Cengiz Semercioğlu, THY davetlisi olarak gittiği Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn Of Justice) filminin New York'taki galasından izlenimlerini ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı'na dair yorumunu bugün köşesinde okurlarıyla paylaştı. İşte Cengiz Semercioğlu'nun o yazısında öne çıkan satırbaşları:

"Başından beri bu filme sponsor olmanın THY’nin dünya şirketi vizyonuna çok yakıştığını söylüyorum. " Diyen Semercioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: Daha önce bu tür galalara defalarca katılmış biri olarak beni ilk şaşırtan, kırmızı halı konsepti yerine siyah halı tercih edilmesiydi...  Öte yandan Cengiz Semercioğlu Batman'i canlandıran oyuncu ile olan bir anılarını aktardı. "Ben Affleck, siyah halının sonunda yer alan THY maketini görünce hemen yanına gitti...
Burada THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’yla tanıştı...
Fotoğraf çektirmeden önce de maketi inceledi...
Yaramaz bir çocuk gibi hemen makete saldırdı, kucağına alıp öyle poz vermek istedi...
Ancak ilk denemesinde maketi yerinden kaldıramayınca hemen vazgeçti...
Batman’in gücü THY uçağını yerinden kaldırmaya yetmeyince kendisi de biz de bu duruma güldük." Semercioğlu, film için ise şunu yazdı:
Kimileri filmi uzun, kimileri sıkıcı ve çok fazla efektli buldu...
Tek başına bir Batman filmi kadar olmasa da ben sevdim...

Batman v Superman: Adaletin Şafağı (Batman v Superman: Dawn Of Justice) Konusu:


Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham'da Metropolis'e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur, ancak Lex Luthor'un yarattığı Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince, Wonder Woman'ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler.

Batman v Superman: Adaletin Şafağı Oyuncu Kadrosu:


Ben Affleck (Bruce Wayne/ Batman), Henry Cavill (Clark Kent/ Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Holly Hunter (Senatör Finch), Diane Lane (Martha Kent), Amy Adams (Lois Lane), Laurence Fishburne (Perry White), Jeremy Irons (Alfred Perryworth).


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0