Girişimci Erhan Yiğitcan İle Radyoculuk Üzerine Kısa Bir Sohbet...

Radyo haberlerini tarafsız,  hızlı bir şekilde vermeye çalışan MüzRad'ın kurucusu Erhan Yiğitcan, Webmgon Genel Yayın Yönetmeni Mazlum Günhan'ın radyoda konuğu oldu. Yiğitcan ile Günhan'ın radyo üzerine yaptığı  sohbet canlı yayında gerçekleşti. 
Müzrad
Erhan Yigitcan 
Sadece radyo ve radyocuların haber portalı olan sayılı site mevcut. Bu web sitelere yeni biri daha eklendi. MüzRad adındaki radyo haber sitesinin kurucusu ise genç girişimci ve  radyocu Erhan Yiğitcan. RadyoAktif Show canlı yayınında konuşan Erhan Yiğitcan, "müzik ve radyo sevgimin birleşmesi sonucu bu proje ortaya çıktı."  dedi. MüzRad'ın işlevini anlatan genç radyocu, Günhan'ın sorularını samimi bir biçimde yanıt verdi.

MüzRad adının ortaya çıkışı, radyo ve müzik sevgisi gibi birçok konuya değinen Erhan Yiğitcan, yabancı müzisyenlerle yaptığı röportajlar hakkında da bilgiler paylaştı.    Yiğitcan, dil sorunundan dolayı ortaya çıkan zorlukları da  Mazlum Günhan'la RadyoAktif Show'da paylaştı. Hızla büyümeye devam eden MüzRad'ın daha da gelişeceğini ifade eden Erhan Yiğitcan, projesi hakkında detayları açıkladı.
Öte yandan Mazlum Günhan'ın şu sözleri özellikle dikkat çekti: " Radyo ve radyoculuk adına yapılan herşeye değer verilmesinden yanayım. Bu projenizi de dinleyenlerimizle paylaşmak istedik."

Erhan Yiğitcan'ın  MüzRad hakkında bilgiler verdiği röportaj Mazlum Günhan'ın YouTube kanalında bulunabiliyor.
Röportajın tam kaydına ulaşmak için BURAYA  tıklayın

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0