Quentin Tarantino'nun yeni filmi Bir Zamanlar Hollywood'da sinemalarda!

 Quentin Tarantino
Hollywood
 Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun yönettiği başrollerinde  Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in yer aldığı Bir Zamanlar Hollywood'da bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. ABD'de ilgi gören yeni Tarantino filmi fragmanı ile de oldukça dikkat çekiyor.

Hollywood'un altın çağını yaşadığı zamanlarda dizi oyuncusu olarak kariyerine devam eden ancak Hollywood filmlerinde rol almak için bin bir türlü mücadeleye girişen bir aktörün hikayesine odaklanan  Tarantino'nun yeni filmi bu hafta ülkemizde de gösterime giriyor. Yaklaşık 3 hafta önce Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere pek çok ülkede gösterime giren yapım kısa sürede yoğun ilgi gördü. Öte yandan yaklaşık 4 ay önce görücüye çıkan Bir Zamanlar Hollywood'da fragmanı sinema otoriterlerinin ve seyircinin beğenisini almayı başardı. Aynı zamanda fragman milyonlarca kez izlendi.
Bir Zamanlar Hollywood'da Oyuncu Kadrosuyla Göz Dolduruyor

Türkiye için vizyon tarihi 23 Ağustos olarak açıklanan ve bu Cuma beyazperdede olacak olan filmin yapımcılığını Sony üstleniyor.  Her filmiyle ses getiren usta yönetmen Quentin Tarantino'nun yönetmen koltuğunda oturduğu Bir Zamanlar Hollywood'da'nın oyuncu kadrosu resmen yıldızlar geçidi. Buna göre filmde;   Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Damian Lewis, Kurt Russell, Burt Reynolds, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Tim Roth, Michael Madsen, Samantha Robinson, Lena Dunham, rol alıyor.

Filmi yöneten Tarantino, aynı zamanda senaryoyu da kaleme aldı. Bu arada Bir Zamanlar Hollywood'da  (Once Upon a Time in Hollywood) filminin konusu ise kısaca şöyle: Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0