Aşk Ağlatır Oyuncuları ve Konusu ile Merak Uyandırdı! İşte Aşk Ağlatır fragman

Hafsanur sancaktutan
Aşk Ağlatır 
Sezonun iddialı dizilerinden olması beklenen Show TV'nin yeni dizisi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları netleşiyor.  Bir Japon yapımından uyarlanan dizinin kadrosunun genel itibariyle az bilinen isimler olması dikkat çekiyor. İşte Aşk Ağlatır konusu, fragmanı ve 1. bölüm. tarihi.  

Show TV de pek çok TV kanalı gibi önümüzdeki sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Kanalın em güçlü yapımları ise Patron ve "Aşk Ağlatır" olarak göze çarpıyor. Patron dizisinin hazırlıkları neredeyse tamamlanırken uyarlama dizi Aşk Ağlatır'ın cast süreci bitmek üzere. Şimdiden seyirci tarafından ilgi gören dizinin en dikkat çeken detayı ise kadrosunun fazla tanınmayan "no name" olarak tanımlanan isimlerden oluşacak olması. Geçtiğimiz gün açıklama yapan Show TV, Aşk Ağlatır hakkında çeşitli bilgiler paylaştı. Peki Japon uyarlaması Aşk Ağlatır'ın oyuncuları kimler? En önemlisi de Aşk Ağlatır  ne zanan? İşte merak edilenler.

Aşk Ağlatır'ın Oyuncuları Kadar Konusu da Merak Uyandırdı!


Çekimleri geçen haftalarda Balıkkesir'de başlayan dizi Eylül ortası ya da Ekim başı başlaması bekleniyor. Bu arada Aşk Ağlatır'ın oyuncu kadrosunda başrolde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan'ın yanı sıra  Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yer almış olan Pelin Öztekin'in yer alacağı netleşti. Usta oyuncu Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin, verdiği kilolarla da gündeme gelmişti. Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizi, Japonya'nın sevilen yapımı   "Love That Makes You Cry"den uyarlanıyor. Gökçen Usta’nın yöneteceği Aşk Ağlatır'ın senaryosunu Yelda Eroğlu yazacak. Dizide, Pelin Öztekin "Nagihan", Hafsanur Sancaktutan, “Ada” karakterine hayat verirken, Deniz Can Aktaş ise  "Yusuf" isminde bir genci canlandıracak.
Öte yandan Aşk Ağlatır'ın konusu ise şöyle: Dizide taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi ekrana taşınacak. 20 yaşında olan Yusuf, çalışmak için İstanbul’a gelmek zorunda kalıp, hayatın zorluklarıyla kavrulmuş buna rağmen derinde bir yerde bir gün her şeyi değiştirebileceğini, şansın ona da gülebileceğini düşünen umut dolu bir gençtir. Ada ise çevresinin bütün baskısına rağmen içindeki yaşama sevincini korumayı başarmış, iyilik dolu biridir. Hayat dört bir yandan Ada ve Yusuf’un aralarına beton duvarlar gibi girerken aşk da beton çatlaklarında yeşeren çiçekler gibi yine de boy vermeye devam edecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0