Okan Bayülgen Uykusuzlar Kulübü ile yeniden ekranlarda! Peki Okan Bayülgen hangi kanalda?

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen ekranlara geri dönmek için gün sayıyor. Yapılan açıklamaya göre Bayülgen, Uykusuzlar Kulübü ismiyle bir programla izleyici karşısına çıkacak. Peki Okan Bayülgen hangi kanalda olacak?
Tv100
Okan Bayülgen
Türk televizyon dünyasına pek çok ilki kazandıran ünlü şovmen Okan Bayülgen, buhüne dek pek çok farklı formatta programa imza attı. Gece yayınlanan şov programları yoğun ilgi gören Bayülgen',  Show TV, Kanal D, Tv8, ve Star Tv gibi çok sayıda kanalda izleyici karşısına çıktı. Ancak geçtiğimiz yıllarda bir ödül törenini sunan Bayülgen, törende yaşadığı bir olaydan dolayı yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzak kaldı. Show Radyo'da akşam üstü yayın yapan usta televizyoncu, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte Okan Bayülgen'in yenı adresi...

Uykusuzlar TV100'de Buluşuyor!


Okan Bayülgen, yeni açılacak olan TV100'de izleyici karşısına çıkacak. "Uykusuzlar Kulübü" ismindeki program Mayıs itibariyle başlıyor. Program, Bayülgen'in alışılmış tarzıyla ekrana taşınacak. Eğlenceli konu ve konuklarıyla TV100'de seyirciyle buluşacak olan Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında yeni programını ve yeni adresini kısa bir video ile duyurdu. Okan Bayülgen'in TV100 ekranlarında programa başlayacağı haberi Bayülgen'in sevenleri tarafından ilgiyle karşılandı.

Öte yandan Tv100 henüz yeni yayınlara başlayacak olan bir kanal. Yeni açılacak olan kanalda Okan Bayülgen'in yanı sıra ünlü spiker Murat Güloğlu gibi çok sayıda isim kadroda yer alıyor. Ebru Yaşar'ın iş adamı eşi tarafından kurulan Tv100, haber ağırlıklı yayınlar yapması bekleniyor. Kanalın Mayıs ayında yayınlara başlayacağı ifafe ediliyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. 11 ocak 2020 tarihinde yayınlanan Dünya Yoğa Federasyonu Başkanı Akif Manaf ve
    Merve Tanrıverdi katıldığı bölümde verilen bilgiler bende merak uyandırdı
    daha detaylı bilgi edinmek isterim yeniden proğram yaparsanız sevinirim

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0