Halil Söyletmez ve Şeyma Eke evleniyor! Peki düğün ne zaman?

Halil Söyletmez, Şeyma Eke ile evleniyor. Geçtiğimiz gün bir YouTube videosuyla nişanlısı Şeyma Eke'ye sürpriz yapan sosyal medya fenomeni, takipçilerini nikahına davet etti. Peki Halil Söyletmez'in düğünü ne zaman? Detaylar haberimizde!
Şeyma eke
Halil Söyletmez & Şeyma Eke
Sosyal medyada özellikle Vine ile ünlenen fenomen  Halil Söyletmez, Ekim 2018'de Şeyma Eke'yle nişanlandı. Çiftin ilişkisi  geçtiğimiz yıl başlamıştı. Sık sık sosyal medyada sevgilisi Şeyma Eke ile video ve fotoğraf paylaşan Halil Söyletmez, dün de YouTube'da paylaştığı videoyla başta sevgilisi olmak üzere pek çok takipçisini şaşırttı.

Nişanlı olduğu Şeyma Eke'yi kek yapmak için eve çağırıp video çeken Söyletmez, videonun ilerleyen dakikalarında sürprizi yaptı. Fenomen, nişanlısıyla beraber yaptığı kekin üzerine "28" yazdı. Şeyma Eke, o rakamı  Halil Söyletmez'e sorunca büyük bir sürprizle karşı karşıya olduğunu anladı. YouTube ve İnstagram fenomeni Halil Söyletmez, nişanlısına ve takipçilerine nikah tarihini 28 Nisan olarak açıkladı. Videoda duygusal anlar yaşayan Halil Söyletmez'in nişanlısının mutluluğu kameraya yansıdı.

Halil Söyletmez, 2012 yılından beri çeşitli platformlarda yaptığı içeriklerle dikkatleri üstüne çekmeyi başarmış durumda. 2 tane sinema filmi de çeken Söyletmez, Vine'da çektiği videolarla kavuştuğu ünü şu anda İnstagram ve YouTube'da devam ettiriyor. Öte yandan sosyal medya fenomeni geçtiğimiz hafta itibariyle de Kanal D'de yayınlanan sevilen dizi Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Halil Söyletmez'in sevgilisi Şeyma Eke ise yazar ve eğitmen olarak tanınmakta. Eke, 2017'de "Kendine Gel" ve 2015'te ise "Ya Benimsin Ya da Seninim" kitaplarını kaleme almıştır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0