Ferhat Göçer'in Reva Şarkısı Çıktı! Şarkının Klibi Dikkat Çekiyor!

Ferhat Göçer,  Reva adını verdiği yepyeni single çalışmasını sevenleriyle buluşturuyor. Henüz çıkmadan büyük bir merak uyandıran Ferhat Göçer'in Revam şarkısının klibi özellikle dikkat çekiyor. İşte Yaz aylarının öne çıkan şarkılarından olması beklenen Reva'nın detayları...
Reva
Reva
Son olarak Ocak 2018'de Sen Elimden Tut isimli şarkısına klip çeken Göçer, kısa bir süre içerisinde yepyeni bir single ile dinleyici karşısına çıkıyor. "Reva' adını verdiği yeni şarkısını 27 Temmuz günü çıkaracak olan şarkıcı, neden Reva isimli çalışmasını hemen yayınladığını “Bu şarkım beklememeliydi." Sözleriyle açıkladı. Temmuz ayının başında dikkat çeken bir klip çeken Ferhat Göçer, Reva şarkısı için mevsime uygun bir klip hazırladı. İstanbul Sariyer'de çekimleri yapılan klipte, "gelin kaçırma" sahneesiyle çok konuşuldu. Kalabalık bir oyuncu kadrosu ve set ekibiyle çalışan başarılı şarkıcı klip çekimlerini yaklaşık 16 saatte tamamladı.

Önümüzdeki gün tüm dijital müzik platformlarının yanı sıra TV ve radyolarda müzikseverlerle buluşacak olan Ferhat Göçer'in Reva şarkısının sözlerini Zeynep Talu kaleme aldı. Öte yandan müziği Göçer imzasını taşıyan Reva'nın düzenlemesi ise Cenk Kandıralı'ya ait. DMC etiketiyle yayınlanacak olan şarkının klibi özellikle dikkat çekiyor. Yaz aylarına uygun ritminin yanı sıra şarkının klibi de tam da bu mevsime uygun hazırlandı. Yönetmen koltuğunda Ercan Şencan'ın oturduğu klipteki rolü hakkında bilgi veren Ferhat Göçer, kendisi için "Robin Hood" dedi. Ferhat Göçer'in Reva şarkısı 27 Temmuz'da yayınlanacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0