Contra Kibir Adını Verdiği Şarkısını Yayınladı! (Contra Kibir Şarkı Sözleri)

Contra yeni şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Ünlü rapçi son olarak yaklaşık bir yıl önce "Ters Yön" adını verdiği şarkısını dinleyicisiyle buluşturmuştu. Contra'nın Kibir adını verdiği single çalışması hareketli ritmi ve sert sözleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan Contra'nın Kibir klibi kısa sürede yoğun ilgi gördü.
Kibir
Contra
Contra yeni şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Ünlü rapçi son olarak yaklaşık bir yıl önce "Ters Yön" adını verdiği şarkısını dinleyicisiyle buluşturmuştu. Contra'nın Kibir adını verdiği single çalışması hareketli ritmi ve sert sözleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan Contra'nın Kibir klibi kısa sürede yoğun ilgi gördü. Geçtiğimiz senenin başında yayınladığı Ters Yön adındaki şarkıyla çok konuşulan Contra, bir yıl aradan sonra yepyeni bir şarkıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Herkes ondan albüm beklerken Contra bir single yayınlayarak şaşırttı. Hareketli ritmiyle dikkatleri üzerine çeken yeni şarkı beğeni topluyor.

Contra,  Kibir adını verdiği yeni şarkısında da çok sert. Tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan "Kibir" şarkısı çok kısa sürede YouTube'un trend videolar listesine girmeyi başardı. Öte yandan şarkının bir bölümü özellikle dikkat çekiyor. Contra, Kibir şarkısında kendisinin ergenlere hitap ettiğini öne süren bir kesimi sert bir biçimde eleştiriyor. Contra'nın Kibir çalışması dün itibariyle dinleyiciyle buluştu. Şarkının klibi de aynı gün yayınlandı.
Fatih terzi
Kibir

CONTRA - KİBİR ŞARKI SÖZLERİ

Yine koyuyorum ortaya ruhumu kumarda gibi. Korur annemin duası beni Sudan çıktım, uyandım. Eninde sonunda biri dese bile susmayı bil.  Ölürüm olmam sistem kurbanı bitch.  Ne okulu len okula uymadım hiç.  Zihnimi ben yönlendirdiğimden öğretmene gerek duymadım hiç.  Hitap ediyomuşum ergenlere. Bunu diyen de bir kertenkele.  Noel babasından para dileniyo ben para babalarını sererken yere.  Canını sıkanı etiketlerken çenen Ağzın yamuluyo ama görünce meme.  Youtube’da manken memesi aratırken kimseye ergen deme.  Yetmiyor, sarıyor melek yine. Ateşledi mi geliyor yürek dile.  Yakışan giyiyor lafımı yelek diye.  Kaşınan geliyor bana da gerek diye.  Fakat vurmam bel altı her adiye.  Vicdanıma sıçayım hela diye.  Ama nafile, benden iğrenç olamaz bok yiyen elitist. Celal bile İnadım inat hala. 

Hiç kimseye yok yağma.  Hayat ince bi çizgi Çiz ve de git.  Sök kalbini yürü arkana bakma.  Atsınlar takla.  Anlatmaya çalışıp da kötü olma. Hem ne anlatıyosun hala (ama).

Anlayanlara tek sözüm yok.  Bu kez küfür yok.  Hem sence ihtiyacım var mı küfre, etmek için yüzünü mor.  Gençler uçurumun eşiğindeler.  Ama bu senin suçun değil yeğen.  Çünkü fikir üret isterdi, fikri hür olsaydı eğer senin peder.  Dirilirim yeniden Megalomanim daha sert yapıyo beni Dirty Harry’den.  En sevdiğim günah kibir Çünkü daha çekici bu his Jenny Mary’den.  İşim sanat, sen anlamazsın. Basit bi ironiyi bile anlayamıyor çünkü o aydın geçinen aklın.  Yobazdan yok bi farkın İnadım inat hala.

Hiç kimseye yok yağma. Hayat ince bi çizgi Çiz ve de git Sök kalbini yürü arkana bakma.  Atsınlar takla.  Anlatmaya çalışıp da kötü olma.  Hem ne anlatıyosun hala (ama)


İLGİLİ HABER

CONTRA KİBİR ŞARKISINI DİNLE






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0