İşte Enes Batur Filmi Hayal Mi Getçek Mi'nin Dikkat Çeken Detayları!

Enes Batur'un filmi "Hayal Mi Gerçek Mi?" önümüzdeki günlerde sinemaseverlerle buluşuyor. Bazı kesimlerden sert eleştiriler alan film, fragmanıyla büyük bir izlemeye ulaştı. Peki Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? konusu nedir? İşte Enes Batur'un filmi  Hayal Mi Gerçek Mi'nin oyuncuları ve tüm detayları...
Hayal mi gerçek mi
Enes Batur
Youtuber'ların yükselişi son yıllarda bir hayli arttı. Büyük kitlelere ulaşan YouTuber'ların gücü de tartışılamayacak bir gerçek. Hal böyle olunca da YouTube için içerik üretenler, hızını alamayıp başka alanlara da yönelebiliyor. Örneğin Türk YouTuber'ların sinema sektörüne akın etmesi... Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmezin "Cumali Ceber" filmi ve Oha Diyorum YouTube kanalının aynı adlı sinema filmi geçtiğimiz aylarda gösterime girmişti. Ve bu iki YouTuber filmine bir yenisi daha eklendi. 19 yaşındaki genç YouTuber, Enes Batur da sinema filmi çekerek diğer YouTube içerik üreticilerinin cesaretini biraz daha arttırdı.

Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? filmi önümüzdeki günlerde sinemaseverlerle buluşuyor. Enes Batur Sungurtekin'in hayatını anlatan film, fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti. YouTube'ta yayınlanan Enes Batur filminin fragmanı, an itibariyle 10 milyon gibi bir izlemeye ulaştı. Vizyon tarihi 19 ocak olarak belirlenen sinema filminin oyuncu kadrosunda bazı ünlü isimler de yer alıyor. Genellikle çocuk takipçisi yüksek olan Enes Batur, "Hayal Mi Gerçek Mi?" filminde kendini oynuyor.

İşte Enes Batur Filminin Oyuncuları


Kamil Çetin'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen film, Enes Batur'un hayatından kesitler içermekte. Antalya'da çekilen Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? filminin oyuncu kadrosunda; Bekir Aksoy, Ceyda Düvenci ve Kerem Fırtına gibi ünlü  isimler yer alıyor. Filmde yer alan diğer oyuncular ise genel itibariyle Enes Baturun YouTuber arkadaşlarından oluşuyor. Enes Batur filminde yer alan YouTuber'lar arasında; çektiği pratik bilgi videolarıyla dikkat çeken Uras Benlioğlu, gizemli videolarıyla adından söz ettiren Ruhi Çenet ve Enes Batur'un kız arkadaşı Başak Kahraman gibi tanınan isimler kamera karşısına geçti. Öte yandan Burak King tarafından müzikleri yapılan Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? için  "Yanıyoruz" adlı şarkı film müziği olarak kullanıldı. Çok sert eleştiriler de alan Enes Batur filminin konusu da yaşanmış olaylardan esinlenerek oluşturuldu.

Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi? Filminin Konusu


Vizyon tarihi 19 Ocak Cuma olarak belirlenen biyografi ve komedi türündeki Enes Batur'un filmi, konusuyla da dikkat çekiyor. Enes Batur: Hayal Mi Gerçek Mi konusu kısaca şöyle: 
Enes Batur
Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremez. 6 yaşındayken babası Enes Batur'a bilgisayar alır ve tüm dünyası o olur. Okulda da her zaman dışlanan bir çocuk olmuştur. Çocukluğundan beri çevresindeki herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran Enes Batur'un artık başka bir hayali daha vardır; YouTuber olmak. Fakat bu hayali ailesi tarafından desteklenmez, üniversite sınavına hazırlanması için onu zorlarlar. Enes Batur, zor bir karar vermek zorunda kalır; ya hayallerinin peşinden koşup YouTuber olacaktır ya da üniversite sınavına çalışacaktır.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0