En güzel kısa Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramı için anlamlı mesajlar

Ve Kurban Bayramı da geldi!  Kurban Bayramı mesajı mı arıyorsunuz? İşte en güzel Kurban Bayramı mesajları. Kurban Bayramı için kısa ve öz mesajlar bu yazımızda. 2017 Kurban Bayramı mesajları yazımızın devamında...
Kurban bayramı mesajları
Kurban bayramı
Müslüman aleminin iki önemli bayramından biri olan Kurban Bayramı'na az kaldı. Kurbanlık satın alıp bayram hazırlıklarını tamamlayan vatandaşlar, eşe dosta ve arkadaşlara Kurban Bayramı mesajı bulmaya girişti. SMS'lerin pabucunun dama atıldığı şu dönemde pek çok kişi Whatsapp için Kurban Bayramı mesajlarını tercih ediyor. Biz de en yeni Kurban Bayramı mesajlarını sizler için derledik. Klasik bayram mesajlarından sıkıldıysanız aşağıdaki 2017 Kurban Bayramı mesajlarını inceleyebilirsiniz. İşte kısa Kurban Bayramı mesajları...

En iyi Kurban Bayramı mesajları (Kısa Kurban Bayramı mesajları 2017)


- Kurban Bayramı'nda kurban keseyim derken kendinizi kesmemeniz dileğiyle iyi bayramlar...

- Her Kurban Bayramı TV'de et nasıl pişirilir? Dersi verenlerin olmadığı bir bayram dilerim.
Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

- Buruk giriyoruz bu bayrama da... Müslümanların içerisinde bir ateştirki dinmiyor... Dilerim Allah bu ateşe bir su döker. Bu bayram hayırlara vesile olsun inşallah.
Hayırlı Bayramlar...

- Şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle tüm müslüman aleminin bayramını kutlarım.

- Unutmayalım, Müslüman olmayan, kötü niyetliler Kurbandan, Kurban Bayramı'ndan anlamaz. Anlamadığı için de hep kötüler... Bu güzelim bayramımıza sahip çıkalım. Ve özenle koruyalım. Çünkü bizi bir arada tutan nadir güzelliklerden...

- Bayram, şekerden, etten veya baklavadan daha fazlasıdır... Bunun bilincinde olmamız ümidiyle... İyi bayramlar.

- Özlemle, sevinçle beklediğimiz Kurban Bayramı geldi. Hepimizin mübarek bayramı kutlu olsun.

- Allah'ın bizlere hediyesi olan Kurban Bayramı bizi birleştiren nadir kutsallarımızdandır. Ve  bu nedenle  bu kutsala sahip çıkalım. Ve doyasıya kutlayalım.
İyi bayramlar...

- Bayram bir çocuğun sevincidir. Bayram, bir ümmettin neşesidir. Bayram, fakirin zenginin, yaşlının gencin, kısacası tüm müslümanların ibadeti ve huzurudur.
Hayırlı bayramlar.

- Kıyafetlerini bir gün önceden giyip bayramı bekleyen çocuğun heyecanı bu bayram bizlerle olsun. Kurban Bayramı'mız kutlu olsun. 
İyi bayramlar.

İLGİLİ HABERLER


- Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

- Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.Bayramınız Kutlu olsun…

- Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz.Hayırlı Bayramlar…

- Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

- Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

- Allah bayramınızı hayırlı mübarek etsin, inayetiyle gönlünüzü dolaşsın ve sizleri ağır bir sorumluluk altında tutmasın.Kurban Bayramınız Kutlu Olsun…

- Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

- Bin damla serilsin yüreğine, Bin mutluluk dolsun gönlüne, Bütün hayallerin gerçek olsun, Duaların kabul olsun bu bayramda. Kurban Bayramın mübarek olsun!

- Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.Kurban Bayramın mübarek olsun!

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0