Android 7.0 Nougat Güncellemesini Alacak Cihazlar(Güncel liste)

Andeojd 7.0
Android Nougat
Pek çok Android kullanıcısının merakla beklediği Android 7.0 Nougat güncellemesi nihayet dağıtılmaya başlandı. Ancak Android kullanıcılarının merak ettiği bir soru da var: hangi Android cihazlar Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak? Bilindiği üzere firmalar her telefonuna Android 7.0'ı vermeyecek. Hal böyle olunca her telefon markasının kullanıcısı merakla hangi cihazlar Android  Nougat'ı alacak? Diye sormaya başladı. Bizde bu soruların yanıtını sizler için araştırdık. Her marka için ayrı liste hazırladık. Başlıklara tıklayarak hangi cihazların Android 7.0'ı alacağını öğrenebilirsiniz. İşte Android 7.0 Nougat'ı alacak cihazlar!

Başlıklara  tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Android 7.0 Alacak Asus ZenFone Cihazları


Ünlü Çin üreticisi Asus, ZenFone  modelli akıllı telefonlarına Android Nougat güncellemesini sunmaya hazırlanıyor. Çalışmalarına hız veren Asus, iki önemli cihazına Android 7.0'ı vermeyecek. Bir yandan da yeni telefonları ZenFone 3, Zenfone 3 Ultra ve ZenFone 3 Deluxe'a kitlenen Asus'un Android 7.0 alacak cihazlarının listesi birazkullanıcıları üzebilir.

Android 7.0  Alacak General Mobile  Cihazları


Google'ın "Android One" projesine katılan General Mobile'ın telefonları ilk Android Nougat'a güncelleyecek olan cihazlar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda çıkan GM 5 Plus ve diğer General Mobile cihazları şimdiden güncelleme almaya hazırlanmış durumda. Android 7.0 alacak General Mobile cihazları pek şaşırtmayacak gibi...

Android 7.0 Nougat Alacak HTC Cihazları


Güncelleme denince pek çok kullanıcısının yüzü gülen HTC de Android Nougat için harekete geçti. Geçtiğimiz  ay Twitter hesabında yaptığı paylaşımla dikkat çeken HTC, "Android Nougat alacak HTC telefonları" hakkında bazı bilgiler paylaştı. Öte yandan  HTC'nin  Android Nougat listesi bayağı kalabalık görünüyor. Yeni çıkacak olan HTC Disare 10 adlı telefonuyla gündeme gelen HTC'nin listesi sizi şaşırtacak.

Android 7.0 Nougat Alacak Lenovo Cihazları


Son zamanlarda piyasaya sürdüğü telefonlarla dikkat çeken Lenovo da Android Nougat için kolları sıvadı. Hızlı güncelleme desteğiyle dikkat çeken Lenovo'nun listesinde Motorola cihazları da dikkatleri çekiyor. Ünlü bilgisayar üreticisi Lenovo'nun Android Nougat güncellemesi alacak ilk cihazı yeni  çıkacak  Lenovo P2 olacak. Peki  bunun dışında "hangi Lenovo cihazları Android 7.0 alacak?" Cevabı haberimizde!

Android 7.0 Nougat Alacak LG Cihazları


Birçok telefon üreticisi gibi LG de  yeni Android  Nougat güncellemesi için harekete geçmiş durumda. "Android Nougat güncellemesini alacak LG cihazları" listesini incelediğimizde LG'nin önemli bir telefonu Android  7.0'ı almayacağı görülüyor. Öte yandan Android Nougat için kolları sıvayan LG, LG G5'de Android 7.0'la birlikte önemli bir yazılım değişikliğine gidecek.

Android 7.0 Nougat Alacak Samsung Cihazları


Akıllı telefon piyasasının en önemli oyuncularından olan Samsung, birçok kullanıcısının tepkisini çekecek gibi. Güncelleme konusunda kullanıcılarını kızdırmakla bilinen Sony'le  adeta yarışa giren Samsung, önemli telefonlarına güncelleme desteği vermeyeceğini açıkladı. Hangi Samsung cihazlar Android 7.0 alacak? Ve Samsung'un cihazları  ne zaman Android Nougat güncellemesi alacak? Gibi sorularının yanıtı tüm detaylarıyla haberimizde.

Android 7.0 Nougat Alacak Sony Cihazları


Her yeni Android sürümünde kullanıcılarına isyan ettiren Sony de Android 7.0 Nougat güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Google'ın Android Nougat beta listesinde olan Sony Xperia  Z3+  ilk Android 7.0'a güncellenecek Sony telefonları arasında. Daha sonra Sony, kendi listesinde yer alan cihazlarını sırasıyla Android Nougat'la buluşturacak. Bakalım Sony'nin Android 7.0 alacak cihazları listesi diğer yıllarda olduğu gibi tepkilere neden olacak mı?

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Wındows 8 işlemci tlfonlarda neden yok bu yeni surum.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0