Amerika'da Öldürülen Müslüman Çiftin Yanlarında Bulunan İlginç Not Herkesi Şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan müslüman karı-kocayı öldüren katilin bıraktığı notlar hem ABD'de hem de dünya da çok konuşuldu. Resmen dalga geçer gibi bırakılan notun yanı sıra cinayeti kim veya kimler tarafından  işlendiği ise hala belli değil.
Müslüman Çiftin Cinayeti

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinde yaşayan 59 yaşındaki Colam Rabbi  ve eşi Shamima Rabi (57) evlerinde ölü olarak bulundu. Olayı ilginçleştiren ise katilin bıraktığı not. Katil, olay yerine bıraktığı notda "kusura bakmayın bu benim ilk cinayetim acemice oldu" diyerek dalga geçti. 

Uzun zaman yaşlı çiftten haber alamayan akrabalar karı-kocanın yaşadığı eve gittiklerinde evin kapısının açık olduğunu ve çiftin cansız bedeninin yerde olduğunu gördüler. Polise haber veren akrabalar cinayetin kim tarafından işlendiği konusunda hiç bir fikirlerinin olmadığını ifade ettiler.
Bangladeş kökenli çiftin yanlarında bulunan "kusura bakmayın bu ilk cinayetim biraz acemiceydi." notun yanı sıra duvarda da şu notun da yazılı olduğu yerel bir gazete tarafından ifade edildi: "senin gibi yalan söyleyemem. Onlara söylemeden birini sevemem" şeklindeki not da akrabaları şaşırttı.

Son zamanlarda müslüman cinayetlerinin işlendiği ABD'de bu cinayette eklenmiş oldu. Cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğini henüz belirleyemeyen yetkililerin açıklamasına göre cinayeti çiftin yakınlarından biri tarafından işlenmiş olabilir.  Öte yandan katilin bıraktığı notda ayrı bir merak konusu

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0