Hasan Karacadağ'ın Yeni Korku Filmi Magi Vizyonda!

Ünlü korku filmi Dabbe ile tanınan Yönetmen Hasan Karacadağ'ın yeni korku filmi Magi'nin vizyona girmesine az bir süre kaldı.
Dabbe
Magi Film
Türkiye'de 2006 yılında  büyük bir izleyici kitlesi yakalayan ve daha sonra korkuseverler tarafından severek takip edilen Dabbe'nin yönetmeni ve senaristi Hasan Karacadağ, Dabbe serisi ile büyük bir ivme yakalımıs ve severek takip edilen filmlere imza atmıştı. Karacadağ, Türkiye Sinemasında korku deyince akla gelen sayılı yönetmenler arasına girmiş ve her yeni filmiyle de büyük kitleleri sinema salonlarına doldurmayı başarmıştı.

Geçtiğimiz Eylül ayında Dabbe 6'yı sinemaseverlerin beğenisine sunan Hasan Karacadağ, Dabbe'nin 6. serisinde de büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Karacadağ,  bu kez de "Magi" filmiyle geliyor. Magi, 29 Nisan 2016'da vizyona girecek. Film de Türkiye dışında da ABD başta olmak üzere birçok ülkede aynı anda vizyona girmesi bekleniyor. Karacadağ, yine bu filmde Cinlerle korkuseverleri korkutmayı hedefliyor.

HOLLYWOOD'DA VİZYONA GİRECEK İLK TÜRK KORKU FİLMİ!

Dabbe 7
Hasan Karacadağ
Hasan Karacadağ, 29 Nisan'da vizyona girecek olan Magi de yurtdışına açılıyor. Karacadağ, Magi filmi ile Amerikalılara Doğu Dinlerinde özellikle de İslam Dini'nde inanılan  Cinleri tanıtmayı planlıyor. Öte yandan Magi de birçok yabancı oyuncu da izleyiciyle buluşuyor. İngilizce de vizyona girecek olan filmin vizyona girmesine az bir zaman kala korkuseverlerin aklında "acaba filmin vizyon tarihi tekrar değişir mi?" sorusu var.

2015 yılında vizyona girmesi beklenen Magi'nin birkaç kez vizyon tarihi değişmişti. Bunun sebebi: Türkiye ile aynı anda ABD de filmin vizyona girmesi için tarihlerin uyuşmaması olduğu düşünülüyor. Edinilen bilgiye göre bu defa kesin vizyon Tarihi 29 Nisan 2016 olacak.

Magi Film Özeti:

New York'lu gazeteci Olivia Watkins(Lucie Pohl),İstanbul'da İngilizce öğretmenliği yapan hamile kardeşi Marla'nın acil çağrısı üzerine apar topar İstanbul'a gelir.Aynı gece Marla korkunç bir şekilde öldürülür ve Olivia kardeşinin kimler tarafından ve neden öldürüldüğünü araştırırken Babil Cinlerinden,Nazi Almanya'sına ve ordan İstanbul'un karanlık sırlarına uzanan ürpertici bir komplo'nun ortasına düşer.

Filmin oyuncu kadrosu da şöyle:  Yönetmenliğini ve senaryosunu kaleme  Hasan Karacadağ'ın aldığı korku filmi: Magi'nin  kadrosunda Kenan Ece'nin yanı sıra yabancı oyuncular Michael Madsen ve Stephen Baldwin yer alıyor.
Dabbe ile benzer temaya sahip olan yeni korku filmi Magi, film eleştirisi için webmgon.com'u takipte kalın.



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0