Tarkan iddialı konuştu! İşte Tarkan'ın 10 adlı albümünün dikkat çeken detayları

Tarkan'ın "10" adındaki albümü bu hafta müzikseverlerle buluşuyor. 14 şarkıdan oluşan pop  albümü için Tarkan "güzel  bir albüm oldu." dedi.  Tarkan'ın yeni albümündeki şarkılar farklı söz yazarlarına ait. İşte Tarkan'ın yeni albümü 10'un dikkat çeken tüm detayları.
Tarkan
2010 yılında "Adımı Kalbine Yaz" albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan ve büyük beğeni toplayan Tarkan, uzun bir süreden sonra yeni şarkılarını yayınlıyor. En son geçtiğimiz sene  söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan Cuppa ve Yaşar Gaga'nın  bu ay çıkan albümünde  yer alan "Ceylanım" ile sevenlerinin karşısına çıkan Megastar, yepyeni şarkılarını  "10"  adını verdiği albümde yayınlamaya hazırlanıyor. Tarkan, 15 Haziran Perşembe günü satışa sunacağı yeni albümünü tüm müzik marketlerinin yanı sıra  bazı dijital platformlarda da paylaşacak. Albümün çıktığı  ikinci hafta ise   şarkılara  tümdijital ortamlarda erişilebilecek. Öte yandan Tarkan yeni şarkıları hakkında konuşmaktan kaçınırken, 10 adlı albümünde müzik dünyasının önde gelen isimleriyle çalıştığı öğrenildi.

"10 albümü  için bomba gibiyiz"


Geçtiğimiz gün yurtdışında gelen misafirleriyle  yemek çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Megastar Tarkan, 14 şarkıdan oluşan yeni albümü  için  "albüm güzel oldu. Bomba gibi geliyoruz yakında." diyerek iddialı konuştu. Tarkan'ın kendisine ait şarkıların yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, , Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Aydın (Miya) ve Serdar İzzet Özdoğan imzalı şarkılar da bulunuyor. Öte yandan 15 Haziran'da çıkış şarkısının klibini de yayınlayacak olan Tarkan'ın yeni albümünü  "10" aynı zamanda 10. albümü olma özelliğine sahip. Bu arada DMC etiketiyle çıkacak olan Tarkan'ın 10 albümü ilk hafta İTunes ve Turkcell Fizy üzerinden satışa sunulacak. İkinci hafta ise başta Spotify olmak üzere tüm müzik platformlarında müzikseverlerin beğenisine sunulacak. 
10
Ayrıca Tarkan, yeni albümündeki şarkıları 1 Temmuz'da Harbiye Açık Hava Konserleri kapsamında sevenleri için seslendirerek konser startını da vermiş olacak. Bakalım geçtiğimiz sene "Cuppa" şarkısı çokça olumsuz eleştiriye  maruz kalan Tarkan'ın 10 adlı albümü müzik otoritelerince ve dinleyicilerden tam not alabilecek mi?
Gelişmeleri  Webmgon'dan takip edebilirsiniz. 

Mazlum Günhan - Webmgon

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0