Kore dizisinden uyarlanan Kalp Atışı oyuncu kadrosuyla iddialı geliyor!

İddialı yaz dizilerinden biri olan Kalp Atışı, şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Show Tv'nin yaz ekranına damga vuracak olan Kalp Atışı, Eylül ve Ali Asaf'ın öyküsünü izleyiciyle buluşturacak.  İşte Show Tv'nin yeni dizisi Kalp Atışı'nın oyuncuları ve konusu.
Kalp atıßı
Kalp Atışı
Televizyonların yaz dizileri bir bir ekrana gelmeye başlarken Show TV'nin yeni yaz dizisi Kalp Atışı da izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Çok ses getiren Kore dizisi Doctors’tan uyarlanan Kalp Atışı iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.   Başrollerinde Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in yer aldığı Show TV’de ekrana gelecek Kalp Atışı‘nın 1. bölümünün  3.  tanıtımı da geçtiğimiz gün yayınlandı. İlk tanıtımını milyonların izlediği dizinin yeni tanıtımı da büyük ses getirdi. Dizi, bu Cuma 20:00'de ekranlara gelmeye başlıyor.  Peki Kalp Atışı dizisi nerde çekiliyor? Ve Kalp Atışı oyuncu kadrosunda kimler var? Yanıtlar haberimizin devamında. 
 

Kalp Atışı dizisinin oyuncu  kadrosu


Lise öğrencisi Eylül’ün, yol göstericisi Ali Asaf’la çatışmalarının ve aralarındaki o özel duygunun ekrana taşınacağı dizinin başrollerinde güzel oyuncu Öykü Karayel ve Gökhan Alkan  yer alıyor.  Eylül karakterini canlandıran Öykü Karayel ve Ali Asaf'a hayat veren Gökhan Alkan'ın yanı sıra Kalp Atışı'nın oyuncu kadrosunda   Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin gibi isimler bulunuyor.
Öte yandan Kalp Atışı'nın geçtiğimiz günlerde  yayınlanan fragmanında Ali Asaf'ın,    “Aşk yarasının getirdiği delilik aşık bir beynin kanıtıdır. Bense kendimi hep bu delilikten korumaya çalıştım ve onu kaybettim” sözleri dizinin takipçilerinin ilgisini çekmeyi başardı.

Kalp Atışı'nın konusu


Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel ve Melis Veziroğlu Yılmaz’ın yazdığı dizi Kalp Atışı'nın .yapımcılığını ise  MF Yapım üstleniyor. Çekimleri Ege ve İstanbul'da gerçekleşen Kalp Atışı'nın konusu ise şöyle:

“Dünya ne kadar berbat bir yer  olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır! Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan Ali Asaf’ın! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin."

Kalp Atışı yeni bölümleriyle her Cuma Show TV'de

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0