Aleyna Tilki Sen Olsan Bari şarkısı yoğun ilgi görüyor!

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısının klip teaserı yayınlandı. Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari adı verilen single çalışması hareketli ritmiyle dikkat çekiyor. Peki Sen Olsan Bari ne zaman yayınlanacak? İşte Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısı...
Aleyna
sen Olsan Bari
Son zamanların dikkat çeken seslerinden Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz sene yayınlanan Cevapsız Çınlama şarkısı büyük beğeni toplamıştı. Ve bir yıl aradan sonra Aleyna Tilki'nin beklenen ikinci şarkısı da duyuruldu. Tilki'nin resmi İnstagram hesabında paylaşılan ikinci şarkının teaserı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Hareketli ritmiyle dikkat çeken Sen Olsan Bari'nin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmış değil. Aleyna Tilki'nin Sen Olsan Bari şarkısının klip teaserına gelen yorumlar da şarkının beğenildiğini gösteriyor. DMC etiketiyle çıkacak olan Sen Olsan Bari şarkısının klip çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

"Sen Olsan Bari yaza damga vuracak"


Önümüzdeki günlerde çıkacak olan Aleyna'nın Sen Olsan Bari şarkısının söz ve müziği Ersay Üner'e, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na  ait.  Sen Olsan Bari'nin klip yönetmenliğini ise Serdar Börcan üstlendi.  Şu aralar Tatlım Tatlım şarkısıyla gündemde olan Üner, geçtiğimiz ay CRİ  TÜRK FM'de katıldığı bir programda Aleyna Tilki'nin "Sen Olsan Bari" şarkısı için şunları demişti:

"Aleyna'nın yeni şarkısı bana ait. Ve Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı bu yaza damgasını vuracak. Şarkı Mid (orta) tempo, giderli sayılır ama yeni jenerasyon gençliğin kapacağı aralıkta olacak. Aleyna, çok yetenekli, çok zeki, çok çalışkan bir kız. Ne söylediğini biliyor, hedeflerini biliyor. Gerçekten çok temiz bir kalbi var." 

İşte Aleyna Tilki'nin "Yeni şarkım Sen Olsan Bari'nin teaseri çıktı! Çok yakında tamamı sizlerle!" notuyla paylaştığı Sen Olsan Bari şarkısının teaser videosu:


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0