Bengü Hayatında En Heyecanlı Olduğu Anı Açıkladı!

Evlendikten sonra müziğe ara veren güzel şarkıcı Bengü, sürprizlerle geri dönüyor. Başarılı şarkıcı, Oğuzhan Koç'tan aldığı şarkıyla döneceğini belirterek sevenlerine güzel haberler verdi.
Trendyol'un sosyal medya hesaplarında gerçekleşen canlı yayına katılan şarkıcı Bengü, uzun süre sonra geri döneceğini açıkladı. Hayranlarına çok yakında sürprizler yapacağını açıklayan Bengü, ilk olarak Oğuzhan Koç'tan aldığı şarkıyı yayınlayacağını söyledi. Yeni dönem için hazırlık yaptığını paylaşan başarılı şarkıcı, YouTube kanalını da aktif kullanacağını belirtti. Bengü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ekibimle beraber hem kendi parçalarımın farklı versiyonlarını hem de keşke ben söyleseydim dediğim şarkıları yorumlamaya başladık. Her hafta Youtube kanalımdan farklı bir parça ile sevenlerimle buluşacağım. Benim çok keyif aldığım ve heyecanlandığım bir proje oldu. Umarım herkes beğenir.”

BENGÜ'DEN SAMİMİ AÇIKLAMALAR! 


Bengü, Mert Vidinli’nin hayatında en cesurca yaptığın hareket neydi sorusuna, 17 yaşında tek başına İstanbul’a gelmek olduğunu söylerken, su an kızı Zeynep’i tek başına göndermeye cesaret edemeyeceğini belirtti. İlk parasını Kenan Doğulu’dan kazandığını da anlatan Bengü, küçükken babasının işletmesinde sandviç ve gazoz sattığını açıkladı. Ayrıca Zeytinyağlı ve sulu ev yemekleri pişirmede kendine güvendiğini belirten Bengü, ıstakozu asla yemeyeceğini söyledi. En beğenmediği özelliğinin fazla mütevazı olmak olduğunu sözlerine ekleyen Bengü, hayatında en heyecanlandığı anının anne olduğu an olduğunu belirtti. İzlemekten asla sıkılmayacağı filmin The Notebook olduğundan da bahseden Bengü, en sevdiği şarkının Sezen Aksu’dan Begonvil şarkısı olduğunu söyledi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0