Radyo Doğubayazıt Yayınlara Başladı! İşte Doğubeyazıt Radyo Frekansı! Radyo Doğubayazıt Dinle

Doğubayazıt'ın tek radyosu olma özelliğine sahip "Radyo Doğubayazıt" yayın hayatına başladı. TRT'nin katkıları ve İçişleri Bakanlığı'nın desteğiyle açılan Doğubayazıt Radyo, kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösterecek.   İşte Radyo Doğubayazıt'ın frekans bilgileri...
 Doğubayazıt radyo
Radyo Doğubayazıt açılış
Ağrı'nı Doğubayazıt ilçesinin tek radyosu Radyo Doğubayazıt, 26 Ocak 2019 itibariyle yayın hayatına başladı. Şimdiden ilçe halkının ilgisini çekecek yayınlar yapmaya başlayan radyo, İçişleri Bakanlığı'nın desteğiyle Doğubayazıt Kaymakamlığı bünyesinde kuruldu. Öte yandan TRT'nin katkılarıyla faaliyete geçen Radyo Doğubayazıt, 104.4 frekansı üzerinde yayınlarını gerçekleştirecek.  

26 Ocak Cumartesi günü Doğubayazıt Kaymakamı  ve Doğubayazıt Belediye Başkan Vekili Zafer Engin'in katılımıyla yapılan açılış töreniyle radyo halkla buluştu. Bu arada Radyo Doğubayazıt'ın ilk canlı yayınına konuk olan  Zafer Engin,  "Projede büyük emeği geçen TRT ekibine teşekkür ederiz." dedi. Radyonun Doğubayazıtlılar’ın sesi olacağını ifade eden Engin, şunları söyledi: "Hayırlı olsun diyorum, emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Çünkü bu bir ekip çalışması sonucu devam edecek ve başarılı olacak."
 Doğubeyazıt FM
Radyo Doğubeyazıt
 İçişleriBakanlığı'nın bir projesi olarak Doğubayazıt Kaymakamlığı bünyesinde yayınlarını sürdürecek olan Radyo Doğubayazıt, Gençlik Merkezi binasında ilçe halkına seslenecek. Pek çok müzik türünde yayın yapan Radyo Doğubayazıt'ta canlı müzik yayınları, haber ve gündem programları halkla buluşacak. Radyoda, Semih Yıldız, Gülşah Duma, Erşan Yelboğa ve Göksel Cüneyt İğde gibi yayıncılar çeşitli programlarla dinleyici karşısına çıkacak. Ayrıca Radyo Doğubayazıt, 104.4 frekansının yanı sıra radyodogubayazit.com adresinde ve "Radyo Doğubayazıt" mobil uygulaması üzerinden de kesintisiz yayın yapacak.


RADYO DOĞUBAYAZIT DİNLE


Radyo Doğubayazıt'ın internetten dinlemek için 2 alternatifiniz bulunuyor. Eğer ki cep telefonunuzdan Radyo Doğubayazıt'ı dinlemek için BURAYA, web sitesinden dinlemek için ise ŞURAYA tıklayabilirsiniz. Bu ikiink üzerinden radyoyu canlı olarak kesintisiz dinleyebilirsiniz. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0