44 yaşındaki Demet Akalın ile 16 yaşındaki Aleyna Tilki polemiği devam ediyor!

Demet Akalın bu sefer de Aleyna Tilki'yi hedef aldı. Aleyna Tilki ile Demet Akalın satışması sosyal medyada tüm hızıyla devam ediyor.   İkili arasında son zamanlarda gerilim gittikçe büyümeye devam ederken, "Demet Akalın çocukla çocuk oluyor." yorumlarını da beraberinde getirdi. Demet Akalın'ın başlattığı polemik Aleyna Tilki tarafından ileriye götürüldü
Aleyna tilki
Demet Akalın - Aleyna Tilki
Çocuk şarkıcı Aleyna Tilki  son zamanlarda dikkat çeken  isimler arasına girmeyi başardı. Gerek sesiyle, gerekse de  yaptıklarıyla olay olan şarkıcı Aleyna Tilki,  bu kez de Demet Akalın'la girdiği polemikle gündemde. Demet Akalın tarafından hedef alınan çocuk şarkıcı, Akalın'ın polemiklerine sert çıkışlarla yanıt veriyor. Peki Demet Akalın ile Aleyna Tilki arasında ne oldu?  Aleyna Tilki ile Demet Akalın'ın polemiğini ilk  kim başlattı? İşte Demet Akalın'la Aleyna Tilki arasında yaşanan sataşmanın tüm detayları.

"Bu kızın sesine tahamül  edemiyorum."


1972 doğumlu,44 yaşında olan Demet Akalın, Twitter'da ilk olayın fitilini ateşleyen isim oldu. 2000 doğumlu olan ve 16-17 yaşındaki çocuk şarkıcı Aleyna Tilki için  "Bu kızın sesine tahamül edemiyorum."  diyen Akalın'a kısa bir süre sonra  Tilki'den yanıt geldi. Aleyna  Tilki'nin yanıt vermesi beklenmezken Tilki'nin Demet Akalın'a verdiği yanıt  çok sert oldu. Aleyna Tilki, "Basit insanların çok hayranı olur." sözleriyle gerilimi tırmandırdıktan sonra Demet Akalın'dan ikinci paylaşım geldi.
Akalın,  “16 yaşında bir kız nasıl laf söyler. Artık onu dinlemiyorum” dedikten sonra Aleyna Tilki'den yanıt gecikmedi. Çocuk şarkıcı olaya edebi bir cümleyle devam etti.

Tilki,  Akalın'ı kastederek şu sözleri Twitter'da paylaştı:  
“Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz” Bunun üzerine Akalın bir AVM çıkışı habercilerin sorularını yanıtlarken Aleyna Tilki ile arasındaki polemiğe de değindi. Akalın, Aleyna Tilki'ye şu sözlerle adeta nasihat verdi:
“O derslerine çalışsın bence. Işıklarla falan uğraşmasın. Bak dersleri çok kötüymüş, derslerine çalışsın. Ben takdirlerle büyüdüğüm için biraz inektim o konuda.”   Öte yandan Demet Akalın bununla da yetinmedi. Ünlü radyocu Kadir Çetin'in programına konuk olan Akalın,  Aleyna 'Basit insanların çok fanı olur' şeklinde bir söz etti. Onun bu lafı beni sinirlendirdi. Daha 16 yaşında küçük bir kız böyle bir lafı nasıl söyler. Çok kızdım, artık Aleyna'yı dinlemiyorum." dedi. Oysa polemiği ilk O başlattığı biliniyor.

Demet Akalın - Aleyna Tilki polemiği devam edecek gibi görünürken, bir yandan da sosyal medyadan Akalın'a tepkiler büyüyor. En dikkat çeken yorumlar ise: "Demet Akalın çocukla çocuk oldu." ve "Demet Akalın çocuğu yaşındaki kızla sataşıyor."  şeklinde. Bakalım ikili arasındaki bu polemik ne kadar sürecek?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0