Son Dakika Mehmet Ali Erbil Durumu! Mehmet Ali Erbil Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyor. Yaklaşık 14 gündür yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in son durumu doktoru tarafından yapılan açıklama ile netleşti. Peki geçen günlerde durumu kritik olan Mehmet Ali Erbil'in son dakika durumu nedir?
Son dakika Mehmet Ali Erbil
Mehmet Ali Erbil
Yaklaşık 16 yıldır "Kaçış sendromu" hastalığı ile mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşüp kaburgalarını kırmıştı. Erbil'in kırılan kaburga kemikleri bazı iç organlarına ciddi zararlar vererek kan kaybına yol açmıştı. Hatta ünlü sunucu yaklaşık iki haftadır yoğun bakımda tedavi altına alınmış durumda. Birçok kez açıklama yapan Mehmet Ali Erbil'in doktorları, her seferinde ünlü şovmenin durumunun çok ciddi ve kritik olduğunun altını çizmişti. Yapılan bu açıklama ünlü sunucunun sevenlerini üzmüş, sosyal medyada Erbil için İyi dilekler binlerce kez paylaşıldı. Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumunu kötüleşmesini etkileyen Kaçış Sendromu'na bakan doktordan gelen son açıklamaya göre, tehlike neredeyse atlatıldı. Mehmet Ali Erbil'in son durumu hakkında kızları Yasmin ve Sezin Erbil de sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Gazetecilerin Erbil'in doktoruna sorduğu "Mehmet Ali Erbil'in son  durumu nasıl?" Sorusuna güzel yanıt verildi. Doktor tarafından verilen bilgilere göre, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu iyiye gidiyor. Hatta 7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Erbil'in uyandığı ve birkaç gün içerisinde normal odaya alınacağı ifade edildi. Öte yandan usta oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi de konuştu. Profesör Dr Yeşim Erbil kardeşinin sağlık durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Kardeşim 11 günlük süreçte toplam 7.5 litre kan kaybetti.  Doğal olarak bir insanda 5 litre kan olduğu düşünülürse bunun üzerinde bir kan kaybı ve bu kaybın yerine konması iyileşme sürecini zorlayacak bir durumdur. Dolayısıyla çok hassas dengeler gözetilerek tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Organ fonksiyonlarında bozulma olmaması için ilgili tüm birimlerdeki meslektaşlarım tedavilerine devam ediyor. Atlatacak bunu da inşallah.”



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0