"Kadınım" Şarkısıyla Yıldızı Parlayan Mervan Tuzcuoğlu Büyük İlgi Görüyor!

O Ses Türkiye yarışmasıyla yıldızı parlayan Mervan Tuzcuoğlu seslendirdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yakın zamanda sürprizlerle dinleyici karşısına çıkacak olan Mervan Tuzcuoğlu'nun kitlesi her geçen gün artıyor.
Kadınım
Kadınım
O Ses Türkiye yarışmacılarından Mervan Tuzcuoğlu, yarışmada söylediği ‘’Kadınım’’ şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Tuzcuoğlu, Sesinin farklı tınısıyla kendine özgü söyleyiş tavrıyla sosyal medyada beğeni topladı. Youtube kanalında Kitlesi, gün geçtikçe artmaya devam eden sanatçının kendi söz ve besteleri de milyon dinlenmeleri şimdiden gördü.

Daha önce birçok sanatçının yorumladığı "Sen Bir Aysın" şarkısını farklı müzik altyapısıyla seslendiren Tuzcuoğlu dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Öte yandan şarkıcının sosyal medyadaki kitlesi çok kısa sürede arttı. Mervan Tuzcuoğlu'nun YouTube kanalı an itibariyle 20 bin abone sayısına yaklaşmış durumda. Seslendirdiği şarkılar 1 milyon gibi önemli izleme sayılarına ulaşmaya devam ediyor. 

Kınay Production etiketiyle hazırlanan ‘’ Sen Bir Aysın’’ şarkısına Mervan Tuzcuoğlu’nun yorumu dinleyiciler tarafından tam not alıyor. Kısa zaman aralıklarıyla hem kendi bestelerinden hem de anonim parçalara can vererek piyasaya sunan sanatçı, kitlesini hızla artırıyor. Kendine ait birçok bestesi ve müziği olan Tuzcuoğlu, Kınay Production ortaklığıyla eserlerini kliplendirerek yayınlamaya devam edeceği öğrenildi. 



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0