Recep İvedik 6 Ne Zaman? Recep İvedik 6 Oyuncuları ve Konusu (Recep İvedik 6 izle Fragman)

Komediyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep İvedik 6 için hazırlıklar devam ediyor. Recep İvedik serisinin yeni filminin çekimleri geçen haftalarda başlamıştı. Peki Recep İvedik 6 ne zaman? Recep İvedik 6'nın oyuncuları arasında kimler var? İşte Recep İvedik 6 filminin öne çıkan detayları...
Recep ivedik
Recep İvedik 6
2009 yılından bu yana her iki senede bir seyirciyle buluşan Recep İvedik serisi, Türkiye sinema tarihinin en çok izlenen yapımların başında geliyor. Ve önümüzdeki yılın başlarında serinin yeni filmi Recep İvedik 6, gösterime girecek. Şahan Gökbakar aylar önce Recep İvedik 6'nın çekimlerinin başlayacağını açıklamıştı. 2017 yılında beyazperdede seyirci ile buluşan Recep İvedik 5'ten sonra pek çok kişi "Recep İvedik 6 ne zaman?" Sorusunu yöneltmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda hazırlıkları başlayan filmin çekimlerinin büyük bir kısmı tamamlandı.

Öte yandan Recep İvedik karakterine hayat veren Şahan Gökbakar, sık sık İnstagram hesabında Recep İvedik 6 hakkında paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Gökbakar, son olarak Recep İvedik'in şarkı söylediği videoyu sosyal medyada paylaşarak film hakkında ipucu verdi. Peki Recep İvedik 6 ne zaman? Edindiğimiz bilgilere göre Recep İvedik 6, Şubat  2019'da sinemaseverlerle buluşacak. Bu arada Recep İvedik 6 konusu ve Recep İvedik 6'nın oyuncuları hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmış değil. Filmde İvedik'in hangi maceralarla seyirci karşısına çıkacağı merak edilirken, Recep İvedik 6'nın fragmanı ise 2019'un ilk ayında yayınlanması bekleniyor. Recep İvedik 6 hakkında yeni gelişmeler için Webmgon.comu takip edebilirsiniz.



Bu gönderiyi Instagram'da gör

❤Anaaaaaam 👑Recep İvedik👑

Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi ()

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0