Sürpriz Düet! Mustafa Ceceli & Sinan Akçıl Anlarsın

Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl'ın merakla beklenen düeti müzikseverlerle buluştu. "Anlarsın" ismiyle çıkan single, sosyal medyada Ceceli ve Akçıl sevenleri tarafından beğeni topladı. Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'nin Anlarsın şarkısının klibi de dikkat çekiyor.
Anlarsın
Anlarsın
Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl'ın merakla beklenen düeti müzikseverlerle buluştu. "Anlarsın" ismiyle çıkan single, sosyal medyada Ceceli ve Akçıl sevenleri tarafından beğeni topladı. Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'nin Anlarsın şarkısının klibi de dikkat çekiyor. Sevilen iki şarkıcının düeti pek çok müziksever tarafından merakla bekleniyordu. Kısa bir süre önce sosyal medyada duyurusu yapılan şarkı, bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

DMC etiketiyle yayınlanan single çalışmasının sözlerini Sinan Akçıl yazdı. Müziği Zülfi Badalov'a ait olan çalışmanın düzenlemesi ise Elvin Musayev tarafından gerçekleştirildi. Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl'ın Anlarsın düetinin klibi de aynı gün yayınlandı. Sözleri ile dikkatleri üzerine çeken şarkının klibi de sosyal medyada beğeni topladı. Netd Müzik YouTube kanalında müzikseverlerle buluşan Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli'nin Anlarsın şarkısının klip yönetmenliğini Emrah Özbilen gerçekleştirdi.


Mustafa Ceceli & Sinan Akçıl Anlarsın Şarkı Sözleri


Anlarsın... bir sevda gecti basımdan,gecti gitti bi suru yalandan,yaşatır hayat yarasıyla,kalan kalbin yarısıyl... ne kadar iyi olur sevgi bize yasak olsa ya da uzak olsa,ne isterim Allah tan..hayat bu bir gün güler elbet,bana döner elbet,gülebilsem yine seninle.. ben sevdanın her halini, maglubunu galibini anladım yaşayınca seninle, herkesten özür dilerim,bilsem de yine dönerim, ne var ettigim yeminde? ben sevdanın her halini, maglubunu galibini anladım yaşayınca seninle, herkesten özür dilerim,bilsem de yine dönerim, başına gelse senin de Anlarsın...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0