İlhan Şeşen'in Hediyem Albümü Çıktı! Cem Yılmaz ve Eser Yenenler de Albümde Yer Alıyor

Usta müzisyen İlhan Şeşen'in merakla beklenen "Hediyem" albümü çıkıyor. İlhan Şeşen'in Hediyem albümünde Cem Yılmaz Ellerimde Çiçekler, Ayla Çelik Neler Oluyor Bize ve Eser Yenenler ise Gördüğüme Sevindim şarkısını seslendirdi. İşte 14 şarkılık Hediyem albümünün detayları...
İlhan şeşen
Hediyem
Yaklaşık 50 yıldır müzik dünyasında pek çok dile pelesenk olmuş şarkıya imza atan İlhan Şeşen, iki yıldır üzerinde çalıştığı yepyeni albümünü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Ancak İlhan Şeşen'in "Hediyem" adını verdiği projede şarkıları kendisi değil, ünlü pek çok dostu tarafından seslendirildi. Şimdiden sosyal medyada büyük ilgi gören albüm uzun süredir pek çok müziksever tarafından merakla bekleniyordu. Ve İlhan Şeşen'in Hediyem albümü 5 Ekim itibariyle tüm müzik marketlerinin yanı sıra dijital müzik platformlarında yerini alacak. Toplamda 14 şarkının yer aldığı albümde duygusal şarkılarla beraber hareketli çalışmalar da dikkat çekiyor. Öte yandan İlhan Şeşen'in yeni albümünde Zeynep Talu, Ayla Çelik, Ceylan Ertem, Yaşar, Buray, Yalın ve Grup Gündoğarken gibi isimler Şeşen'in çok sevilen şarkılarını bir kez daha okudu. Albümün en  dikkat  çeken detayı ise oyunculuk ve komediyen kimlikleriyle tanınan Cem Yılmaz ve Eser Yenenler'in birer şarkıyı seslendirmesi oldu.

Bu yıl 70. yaşını kutlayan İlhan Şeşen aynı zamanda müzikte de 47. Yılına girdi. Şeşen, müzikteki bu uzun soluklu yolculuğunun şerefine hazırladığı Hediyem isimli tribüte albümünü yayınlayarak taçlandırdı. Öte yandan bu Cuma çıkacak albümün çıkış şarkısı ise "Sensiz Olmaz" olarak belirlendi. Yalın'ın seslendirmiş olduğu Sensiz Olmaz'ın klip teaser'ı geçtiğimiz gün yayınlandı. Yıllar önce İlhan Şeşen'in seslendirdiği şarkının klip yönetmenliğini gerçekleştiren Ömer Faruk Sorak, bir kez daha yönetmen koltuğunda oturdu. Bu arada “Sensiz Olmaz” şarkısının video klibi Amsterdam ve İstanbul'da çekildi. Sony Müzik etiketiyle piyasaya çıkan Hediyem albümünde; Ayla Çelik Neler Oluyor Bize, Cem Yılmaz Ellerimde Çiçekler, Eser Yenenler Gördüğüme Sevindim ve Buray Aşk Layık Olanda Kalmalı şarkısını yeniden yorumladı. Birçok jenerasyonun aşk üzerine derin düşüncelere kapılmasını sağlayan birbirinden keyifli 14 İlhan Şeşen şarkısı bu albümde yer alıyor.
Eser yenenler
Hediyem
İşte İlhan Şeşen'in Hediyem Albümündeki Şarkılar!
1. Alpay - Hayallerimi Bırak
2. Ayla Çelik - Neler Oluyor Bize
3. Aylin Aslım - Ankara'dan Abim Geldi
4. Buray - Aşk Layık Olanda Kalmalı
5. Cem Yılmaz - Ellerimde Çiçekler
6. Ceyl'an Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah
7. Dilhan Şeşen - Sıcaklardandır
8. Eser Yenenler - Gördüğüme Sevindim
9. Grup Gündoğarken - Bir Yaz Daha Bitiyor
10. İhtiyaç Molası - Sen Benim Şarkılarımsın
11. Mehmet Erdem - Ağlıyor İstanbul
12. Yalın - Sensiz Olmaz
13. Yaşar - Gibi Gibiyim
14. Zeynetp Talu - Rüzgar



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0