Ekotürk Yayınlarına Başladı! Peki Ekotürk Kimin? İşte Ekotürk Canlı Yayın ve Ekotürk Frekans...

Türkiye'nin yeni ekonomi ve haber kanalı Ekotürk, yayınlarına başladı. Ekonomi haberleri denince akla gelen pek çok ismi kadrosuna katan Ekotürk TV'nin frekans bilgileri de paylaşıldı. Peki Ekotürk kimin? İşte Ekotürk'ün imtiyaz sahibi ve Ekotürk TV'nin diğer tüm detayları...
Cengiz ozdemir
Ekotürk
Geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan ekonomi kanalı A Para'dan sonra ekonomi ağırlıklı yayınlar yapan yepyeni bir tematik TV kanalı yayınlarına başladı. "Ekotürk" ismiyle yayın hayatına başlayan yeni televizyon kanalı, iddialı kadrosuyla izleyenlere kaliteli içerik sunmayı vaat ediyor. "Türkiye'nin yerli ekonomi kanalı" ve "Hayatın içinden" sloganlarıyla İzleyiciyle buluştu. Önemli bir çok ekonomi ağırlıklı yayın yapan medya kuruluşu ve ekonomistin dünyada ciddi bir ekonomik sıkıntının yaşanacağını dile getirdiği şu dönemde yayınlara başlayan Ekotürk, aynı zamanda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara yönelik programlar yapacağının işaretini de veriyor. 22 Ekim Pazartesi Saat 06 30'da ilk yayınlarına başlayan televizyon kanalının açılışı Cumhurbaşkanı ile yapılan özel bir röportajla gerçekleştirildi. Erdoğan, pazartesi saat 21'de yayınlanan özel programda hayatı hakkında bilinmeyenleri ve hayallerini anlattı. Böylece Ekotürk ilk yayınlarıyla iddialı bir başlangıç yaptı.  Peki Ekotürk kimin? İşte Ekotürk TV frekans bilgileri ve diğer detaylar...

EKOTÜRK KİMİN?


Yayın hayatına henüz yeni başlayan Ekotürk hakkında pek çok izleyici internetten araştırma yapmakta. En çok merak edilen ise Ekotürk'ün sahibinin kim olduğu sorusu. Edindiğimiz bilgilere göre, Ekotürk'ün sahibi Cengiz Özdemir. Özdemir, aynı zamanda  yeni ekonomi kanalı Ekotürk'ün genel yayın yönetmenliği de üstleniyor. Öte yandan piyasa ve ekonomi dünyasının nabzını tutan Murat Tufan, Artunç Kocabalkan, Ali Perşembe, Alpay Alptekin gibi deneyimli isimler kanalın ana kadrosunda yer alıyor. Bu arada kanal yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Ekotürk'ün sadece ekonomik gelişmeleri takip eden izleyici kitlesine hitap etmeyip, genel izleyiciinin de dikkatini çekecek yayınlar yapacağı bilgisi verildi. Bu kapsamda; Hıncal Uluç, Sunay Akın, Selçuk Ramazanoğlu gibi ünlü isimler de Ekotürk Tv ekranlarında programlara imza atacak. 


EKOTÜRK CANLI YAYIN

Ekotürk, pek çok dijital platformun yanı sıra uydudan da takip edilebilir.  Ekotürk'ü Turksat üzerinden; D-Smart'tan, Digiturk'ten, Turkcell TV ve Vodafone TV'nin yanı sıra Tivibu ile Kablonet'ten de takip etmek mümkün. Ayrıca yeni televizyon kanalını www.ekotürk.com ve Ekotürk TV YouTube kanalı üzerinden de izleme imkanı bulunuyor.

EKOTÜRK FREKANS BİLGİLERİ


EKOTÜRK Frekans bilgileri ise şöyle: Digitürk 46. Kanal, Dsmart 99.Kanal, Vodafone 55.Kanal, Türksat 4A Frekans :12245Mhz Polarizasyon: Yatay Sembol: 27500 FEC:5/6

Ekotürk hakkında yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:
Ekonominin ülke gündeminde her zamankinden çok daha fazla yer bulduğu bir dönemde yayına başlıyoruz. Ekonomi izleyicileri için alışkanlık yapacak bir ekran, genel izleyiciler için ise ilgi çekecek, merak uyandıracak, yeni ve içi dolu bir alternatif olmayı hedefliyoruz. Gündelik hayatın içinde ve her alanında ekonominin olduğu gerçeğinin altını çizen, önce insan merkezli bir yayın çizgimiz olacak. EKOTÜRK, ekonominin merkezine insanı yerleştirecek, rakamların yanına duyguları ve hikayeleri de ekleyecek.
Türkiye’nin ilk yerli ekonomi kanalı EKOTÜRK, kendini para ve sermaye piyasaları ile sınırlamayacak, finans dili ağırlıklı yayın çizgisiyle sadece bir kesimi hedeflemeyecek ve asla kendi ülkesine yabancılaşmayacak. EKOTÜRK’ün bir ayağı pergel misali Türkiye’de sabit dururken, diğer ayağı dünyanın dört bir yanını dolaşarak piyasaların ve sokağın nabzını tutacak. 
Ekotürk tv
Ekotürk tv
“Türkiye’nin Ekonomi Ekranı” sadece belirli bir dünyanın değil, bütün dünyanın ekonomi hikayelerine açık olacak. Yakın geleceği konu edinen, ekranlara geldiğinde dünya televizyonlarında büyük ilgi uyandırması beklenen dev yapımlar dünya televizyonları ile aynı zamanda EKOTÜRK’te yayımlanacak. “Türkiye’nin Ekonomi Ekranı” aynı zamanda New York, Londra, Brüksel, Moskova, Dubai, Pekin, Tokyo ve daha pek çok merkezde meydana gelen önemli ekonomik gelişmeleri canlı bağlantılar aracılığıyla anında izleyicilerle buluşturacak.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0