Buray'ın Kehanet Albümünde Sürpriz Düetler! Buray Yeni Albüm

Buray'ın yeni albümü bu hafta müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. buray, Kehanet ismini verdiği üçüncü albümündeki şarkıları geçtiğimiz hafta itibariyle kısa kısa paylaşmaya başlamıştı. Bu arada Buray'ın Kehanet albümünde düet çalışmalar da dikkat çekiyor. İşte Buray'ın Kehanet albümündeki şarkılar...
Buray kehanet
Buray Kehanet
Sevilen popçu Buray, iki yıl aradan sonra yepyeni şarkılarını hayranlarıyla buluşturuyor. Son olarak 1 Şişe Aşk albümünü 2016'da yayınlayan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda yeni albümü için çalışmalara başlamıştı. Toplam 12 şarkının yer aldığı albümün hazırlıkları tamamlandı ve bu Cuma piyasaya çıkıyor. Buray'ın "Kehanet" ismini verdiği üçüncü stüdyo albümünde dikkat çeken çok sayıda çalışma bulunuyor. Öte yandan ağırlıklı olarak duygusal şarkıların yer aldığı Buray'ın yeni albümünde sürpriz bir düet de göze çarpıyor. Buray, son zamanlarda dikkatleri üstüne çekmeyi başaran rapçi Kezzo ile ortak bir şarkı seslendirdi. Sevilen şarkıcının bir rapçi ile düet yapması sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından ilgi ile karşılandı. 19 Ekim'de tüm müzik marketleri ve dijital platformlarda yerini alacak olan Buray'ın Kehanet albümünün çıkış şarkısı da belli oldu.

Sony Müzik etiketiyle çıkacak olan albümün çıkış şarkısı "Aşk Bitsin" oldu. Şarkının sözleri ve video klibi oldukça iddialı. Aynı zamanda Kehanet albümünün ilk çalışması da olan Aşk Bitsin'in klip çekimleri Kıbrıs ve Türkiye'de gerçekleştirildi. Duygusal şarkının klip yönetmenliğini Serdar Börcan gerçekleştirirken görüntü yönetmenliğini ise Eren Yıldız üstlendi. Öte yandan Buray, diğer iki albümünde olduğu gibi "müzik yoldaşım" dediği Gözde Ançel ile çalıştı. Buray'ın Kehanet albümünde yer alan pek çok şarkının söz ve müziğinde Ançel'in imzası bulunuyor. Şarkıların düzenlemesi ise Buray, Tolga Erzurumlu ve Bahadır Tanrıvermiş tarafından yapıldı. Ayrıca 12 şarkılık albümde iki düet de bulunuyor.
Buray “Karma” şarkısında, albümün aranjörlerinden Tolga Erzurumlu ile yaptığı düet ile karşımıza çıkarken, "Haykırasım Var" isimli şarkısını ise rapçi Kezzo ile beraber seslendirdi.

BURAY'IN KEHANET ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILAR



1. Buray - Aşk Bitsin
2. Buray - Tac Mahal
3. Buray - Kabahat Bende
4. Buray - Kehanet
5. Buray - Kış Bahçeleri
6. Buray - Haykırasım Var (ft. Kezzo)
7. Buray - Karma ft. (Tolga Erzurumlu)
8. Buray - Çöl Haydutu
9. Buray - Bir Ömürlüğüm
10. Buray - Beni Çok Seveceksin
11. Buray - Haykırasım Var (unplugged live)
12. Buray - Su Olsam



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0