Bir Litre Gözyaşı Oyuncularıyla Öne Çıkıyor! İşte Bir Litre Gözyaşı 1. Bölüm Detayları

Konusuyla ilgi gören Kanal D'nin yeni dizisi Bir Litre Gözyaşı, bu hafta ekrana gelmeye başlayacak. Gerçek bir olaydan uyarlanan Bir Litre Gözyaşı'nın oyuncuları da önemli isimlerden oluşuyor. Öte yandan Bir Litre Gözyaşı 1. Bölüm fragmanı da yine beğeni topladı. İşte ayrıntılar...
1 litre gözyaşı
Bir Litre Gözyaşı
Kısa bir süre önce başlayan yeni sezonla beraber pek çok yeni dizi izleyiciyle buluşmaya başladı. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde de toplamda üç dizi bir bir ekrana gelecek. Atv'de Ağlama Anne ve Can Kırıkları, Kanal D'de ise Bir Litre Gözyaşı dizileri ilk bölümleriyle yayınlanacak. Ancak bu yapımlar arasında en dikkat çekeni ise "Bir Litre Gözyaşı" oluyor.  Bir Litre Gözyaşı dizisi, 15 yaşında omurilik soğanı hastalığına yakalanan ve 25 yaşında yaşam mücadelesini kaybeden genç bir kızın hayat hikayesini konu alıyor. Bu arada geçen hafta yayınlanan Bir Litre Gözyaşı fragmanı kısa sürede büyük beğeni toplamayı başardı. Yine fragmanda yer alan bazı duygusal sahneler de öne çıkıyor. Peki Bir Litre Gözyaşı'nın oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Dizinin konusu ve diğer tüm detayları haberimizin devamında.

İşte Bir Litre Gözyaşı Oyuncuları!


Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bir Litre Gözyaşı dizisinde hayata karşı umudunu kaybetmeyen sıcak bir aile hikayesi ekrana taşınıyor. MF Yapım ve Medyapım'ın ortaklaşa yapımcılığını gerçekleştirdiği dizinin yönetmen koltuğunda, Serhan Şahin oturuyor. Ayrıca Bir Litre Gözyaşı'nın senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen birlikte kaleme alıyor. Öte taraftan Bir Litre Gözyaşı'nın oyuncuları arasında; Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin, Helin Kandemir, Görkem Mete Demir, Revna Çolak, Eda Yürekli, Mert Yazıcıoğlu yer alıyor.
Bir litre gözyaşı
Bir litre gözyaşı
karakterinize bir şey söylemek isteseniz bu ne olurdu?” sorusuna;
Sanem Çelik: “Figen'e bir şey söylemek için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ayrıca haddimi de aşmak istemem. Ama onun hayatını layığıyla tekrar yansıtabilmek, hislerine ortak olabilmek, örnek teşkil eden bu hayatları hep beraber anlayabilmek için bana düşen görevin kalbimi kullanmak olduğunu biliyorum.”
Miray Daner: “Yaşam enerjini, hayata bakışını, içindeki bu güçlü ve mutlu kızı hiç kaybetme. Yaşamın boyuncu umutlarınla çevrendekilerin umutlarını yeşertmekten hiç vazgeçme. Cesur ve yürekli mücadelende her anını doya doya yaşa.”
Tolga Tekin: “Bir Litre Gözyaşı’nın en büyük farklılığı zaten bu gerçekçilikte. Senaryoyu ve rolü beğenmemin en büyük nedenlerinden biri uzun zamandır böylesine dokunaklı, gerçek, naif bir hikâye okumamış olmamdı. Umudun, neşenin, hayallerin var olduğu büyük, güzel bir ailenin babasını oynamak benim için farklı ve sevimli bir tecrübe olacak." Şeklinde yanıt verdi.

Bir Litre Gözyaşı'nın Konusu

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0