İşte Android 9.0 Pie Alacak Cihazlar! Android 9 güncellemesi alacak telefonlar

Pek çok kişi daha Android 8 Oreo güncellemesi almamışken Google Android 9'u yayınlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda telefon üreticileri Android 9 alacak cihazlar için çalışmalara başlarken., Kullanıcılar ise hangi telefonlar Android 9.0 güncellemesi alacak sorusunu sormaya başladı. İşte Android 9 Pie alacak telefonlar...
Android 9
Android pie
Henüz daha çok sayıda Android telefon Android 8 Oreo almayı beklerken Google, yeni Android sürümünü yayınladı bile. Öte yandan Google Android 9'un ismini de geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Uzun bir süredir çeşitli sosyal medya platformlarında Android 9 için isim önerisinde bulunuyordu.. Ve birçok kişinin tahmin ettiği gibi Android 9'un ismi Pie oldu. Ve Android Pie, yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşmaya başlayacak. Şu an beta halindeki Android 9 Pie, elbette ilk olarak Google'ın Nexsus cihazlarında yer alacak. Ve şimdi pek çok kişi telefonunun Android 9 güncellemesi alıp almayacağını merak etmekte. Bu kapsamda kullanıcılar "hangi Android telefonlar Android 9 Pie alacak?" Sorusunun yanıtını aramaya başladı. Bizde Samsung, Huawei, LG, Nokia, ZTE, Asus, HTC ve Lenovo gibi üreticilerin hangi telefonları Android 9.0 alacağını sizler için derledik.

İşte Android 9.0 Pie Alacak Telefonlar!


Henüz telefon üreticilerinden Android 9 için net bir açıklama yapılmasa da Android 9 Pie alacak telefonların bir kısmı belli. Buna göre Android 9 alacak Samsung cihazlar arasında; Galaxy S9 ve S9+, Galaxy Note 9 ve Note 8, A6 ve A6 Plus, 2018 model J ve C serisi Galaxy modelleri. LG'nin Android 9 alacak telefonları ise şu an için LG G7, LG V30, LG Q7+ ve LG Q6 olacak gibi görünüyor. Yanı sıra Huwei'nin Android Pie güncellemesi alacak telefonlarının bir kısmı da belli. Huawei P20 ve P20 Pro'nun dışında Huawei Mate 10 ve Mate 10'un diğer modelleri güncellemeyle buluşacak. Öte yandan Huawei P10'un da Android 9.0 alacağı dile getiriliyor. Ayrıca HTC'nin U12 ve U12 Plus modelleri de yine Android 9.0 alacak telefonlar arasında. Çok az telefonuna güncelleme verecek olan Lenovo cephesinde ise henüz net bir bilgi yok. Lenovo'nun Android 9.0 alacak cihazları arasında; Lenovo 5Z ve Lenovo  Moto P30 gibi yeni cihazlar görünüyor. General Mobile'ın Android 9.0 alacak cihazları arasında ise GM 8, GM8 Go ve GM 6 yer alıyor.

Daha ayrıntılı bilgi için takipte kalın! Tüm markaların hangi cihazlarının Android 9.0 Pia alacağı ayrı ayrı geniş bir biçimde Webmgon.com'da yer alacak. Android 9 alacak cihazların güncel listesi için FACEBOOK, TWİTTER ve YOUTUBE hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın!



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0