Kardeş Çocukları Ne Zaman Başlayacak? İşte Kardeş Çocukları Oyuncuları ve Konusu

Mehmet Aslantuğ'un başrolde seyirci karşısına çıkacağı Kardeş Çocukları dizisi için hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Peki Kardeş Çocukları ne zaman başlayacak? Kardeş Çocukları oyuncuları arasında kimler yer alıyor. İşte iddialı dizi Kardeş Çocukları'nın konusu ve tüm detayları..
Ayça bingol
Kardeş Çocukları
Yeni sezonun başlamasıyla beraber seyirciyi heyecanlandıran pek çok dizi de gündeme gelmeye başladı. TV kanalları adeta birbirileriyle bir yarış içerisine girerek iddialı yapımları seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda yakın bir zamanda ekrana gelecek dizilerden biri de "Kardeş Çocukları" dizisi olacak. İddialı kadrosunun yanı sıra konusuyla da dikkat çeken dizi için hazırlıklar neredeyse tamamlanmak üzere. Cast ekibi büyük ölçüde hazır olan Kardeş Çocukları şimdiden büyük bir ilgiyle takip edilmekte. Peki Kardeş Çocukları'nın oyuncu kadrosunda kimler var? En önemlisi de Kardeş Çocukları ne zaman başlıyor? İşte dizinin netleşen tüm detayları...

KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCULARI VE KONUSU


Hikayesiyle heyecanlandıran Kardeş Çocukları dizisinin başrollerini Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl üstleniyor. İddialı oluşuyla öne çıkan Kardeş Çocukları'nın oyuncuları arasında; Nur Fettahoğlu ve Furkan Andıç'ın da olduğu dile getirilmekte. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, güzel oyuncu Fettahoğlu ile görüşmeler hala sürüyor. Yine genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşayan Furkan Andıç'ın da henüz dizide rol alıp almayacağına karar vermediği ifade ediliyor. Başarılı pek çok yapıma imza atan Gold Film'in yapımcılığını gerçekleştirdiği Kardeş Çocukları dizisinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber oturacak. Senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizide Mehmet Aslantuğ Kardiyolog Profesör Yıldırım Saner'i, Ayça Bingöl ise Yıldırım’ın gençlik aşkı Ümran karakterine hayat verecek.

Eğer ki Nur Fettahoğlu dizide rol almak için yapım şirketi ile el sıkışıp  anlaşırsa dizide Bingöl’ün hayat verdiği Ümran karakterinin kardeşi Umay karakteri ile kamera karşısına çıkacak. Bu arada Kardeş Çocukları'nın konusu için ise şunlar paylaşıldı:
Farklı hayatların içinde olan iki kardeş Ümran ve Umay’ın yolu yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişecek ve onların kaderleri kızları Hayal ile Hayat’ın da en büyük sınavı olacak. Öte taraftan Kardeş Çocukları'nın ne zaman ekrana geleceği konusunda henüz net bir bilgi yok. Dizinin Aralık ayında yayınlanacağı düşünülüyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0