Emrah Karaduman'ın BombarDuman Albümü Çıktı! Aleyna Tilki, Derya Uluğ Gibi Sürpriz İsimler Albümde

Emrah Karaduman'ın yeni albümü bugün itibariyle müzikseverlerle buluştu. Emrah Karaduman'ın "BombarDuman" ismiyle yayınlanan albümünde, Aleyna Tilki, Derya Uluğ ve Ebru Yaşar gibi birçok ünlü müzisyen yer alıyor. İşte Emrah Karaduman'ın BombarDuman albümünün detayları...
Bombarduman
BombarDuman
Ünlü isimlerle yaptığı projelerle adından söz ettiren Emrah Karaduman, özellikle 2016 yılında Aleyna Tilki ile yaptığı Cevapsız Çınlama şarkısıyla büyük bir ilgi görmeyi başardı. Son zamanlarda Aleyna Tilki'yle üstbüste yeni projelere imza atan Karaduman, yeni albümünü bugün itibariyle müzikseverlerin beğenisine sundu. BombarDuman ismiyle çıkan albümde çok sayıda şarkıcı yer alıyor. Öte yandan pek çoğu hareketli ritmiyle öne çıkan şarkıların söz ve müziği Emrah Karaduman'a ait. Bugün tüm dijital müzik platformlarında yerini alan BombarDuman albümünde yer alan üç şarkı, albümden önce kliplendirilerek yayınlandı. Emrah Karaduman'ın BombarDuman projesi sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Albümün çıkış şarkısı Aleyna Tilki'nin seslendirdiği "Dipsiz Kuyum" oldu. Klibi geçen hafta yayınlanan Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman'ın şarkısının sözü Emrah Karaduman ve Mevlana'ya ait.  Dipsiz Kuyum şarkısının klibi ise geçtiğimiz ay ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Aleyna Tilki yönetmenliğinde çekildi. DMC etiketiyle piyasaya sürülen Emrah Karaduman'ın BombarDuman albümünün bir diğer çalışması ise Derya Uluğ tarafından seslendirildi. Derya Uluğ Ve Emrah Karaduman'ın "Sürgün Aşkımız" isimli şarkısının sözü Günay Çoban'a, müziği ise Mertol Şalt'a ait. Düzenlemesini Karaduman'ın üstlendiği şarkının klip yönetmenliğini Derya Uluğ gerçekleştirdi. Ayrıca Ebru Yaşar ve Emrah Karaduman'ın imzasını taşıyan En Güzel Yenilgim şarkısı da Netd YouTube kanalında yayınlandı. Klibi Gülşen Aybaba yönetmenliğinde çekilen şarkının sözü Mevlana ve Emrah Karaduman'a ait. "En Güzel Yenilgim" ismiyle müzikseverlerle buluşan çalışmanın müziği ve düzenlenmesi de yine Karaduman'ın imzasını taşıyor.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0