Çağlar Cilara Hangi Kanalda? Çağlar Cilara ile Günün Konuğu

Genç gazeteci Çağlar Cilara'nın hangi kanalda program yaptığı pek çok izleyici tarafından merak edilmekte. Uzun süre KRT TV'de yayınlarını sürdüren ünlü televizyon gazetecisi Çağlar Cilara, geçtiğimiz günlerde KRT TV'den ayrıldı. Peki Çağlar Cilara hangi kanalda? İşte Çağlar Cilara'nın yeni adresi... 
Çağlar cilara halk tv
Çağlar Cilara
Yıllardır KRT TV'de hafta içi her gün 17-18 saatleri arası Haber Merkezi adındaki programıyla seyirci karşısına çıkan başarılı gazeteci Çağlar Cilara, Türkiye ve dünya gündemini farklı alanlardan konuklarlara değerlendiriyordu. Ancak KRT'nin maddi sorunlar yaşamasından sonra gazeteci Çağlar Cilara'nın başka kanala transfer olacağı sık sık iddia edilmişti. Ve dile getirilen iddianın doğru olduğu geçen hafta ortaya çıktı. Buna göre Çağlar Cilara bundan sonra Halk TV'de yayın yapacak. CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'de hafta içi her gün farklı konuklarla gündemi değerlendireceği programı geçtiğimiz günlerde başladı. Çağlar Cilara'nın "Günün Konuğu" ismiyle hazırlayıp sunacağı program 17-18 saatleri arasında ekrana gelecek. Cilara'nın yeni programı da KRT'deki programa benzer bir formatla yayınlanacak. Öte yandan genç gazetecinin Haber Merkezi programında ki gibi her görüş ve partiden konuklara yer verip vermeyeceği merak konusu.

Çağlar Cilara Kimdir? Çağlar Cilara Biyografisi


Çağlar Cilara 1989 yılında Trabzon'da  dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda ailesiyle İstanbul'a gelen Cilara,  orada yaşamını sürdürmekte. 29 yaşındaki Çağlar Cilara Aydın Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. İlk olarak Karadeniz TV'de televizyonculuğa başlayan genç gazeteci, "Gençlik Meclisi" adıyla bir programı hazırlayıp sunmuştur. Daha sonra kanal KRT Kültür TV ismiyle yayın hayatına  devam etti ve Cilara da kariyerinde yükselerek haber koordinatörlüğü görevine getirildi.  Bir süre önceye kadar Çağlar Cilara KRT TV'de hafta içi her gün  17-18 saatleri arasında "Haber Merkezi" adındaki programıyla ekrana çıkıyordu. Programda Türkiye ve dünyada gelişen olaylar farklı farklı konuklarla değerlendirilmekteydi. Ve genç televizyoncu şimdilerde ise Halk TV'de yayınlarını sürdürmekte  Bu arada Çağlar Cilara evli mi? Sorusu da çokça sorulmakta. Başarılı gazeteci Çağlar Cilara, Zeynep Yaşa ile 2014 yılında hayatını birleştirmiştir.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0