İrem Derici Sabıka Kaydı Albümüyle Müzikseverlerin Karşısında!

İrem Derici, yeni şarkılarını önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşturuyor. Başarılı popçu İrem Derici'nin Sabıka Kaydı adıyla çıkacak olan albümümünde hareketli şarkıların yanı sıra slow şarkılar da yer alıyor. İrem Derici'nin Sabıka Kaydı albümü 10 Ağustosta çıkacak.
Sabık kaydi
İrem Derici
Geçtiğimiz yıl sağlık sorunları yaşayan ve birkaç ay önce sosyal medyaya ara veren İrem Derici, yeniden gündemde. Yaklaşık iki yıl önce yani 2016'da "Dantel" isimli albümünü yayınlayan başarılı şarkıcı, yeni albüm müjdesini geçtiğimiz ay vermişti. Ve İrem Derici'nin merakla beklenen yeni albümü bu hafta müzikseverlerle buluşuyor. İrem Derici, Sabıka Kaydı adını verdiği yepyeni albümünü 10 Ağustosta yayınlayacak. Bu yılın başında "Hadi Gel" isimli single çalışmasını çıkaran Derici, uzun süredir yeni albümü üzerine çalışıyor. Ve İrem Derici'nin yeni şarkıları önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşuyor.

Edinilen bilgilere göre İrem Derici'nin "Sabıka Kaydı" albümünde yaklaşık 14
şarkı bulunuyor. Hareketli ve slow şarkıların bir arada olduğu albümde ünlü pek çok müzisyen ile çalışıldı. DMC etiketiyle müzik marketlerinin yanı sıra dijital müzik platformlarında yer alacak olan İrem Derici'nin yeni albümü yaza damga vuracak gibi görünüyor. Geçtiğimiz ay Nişantaşı’nda, bir AVM çıkışı görüntülenen popçu, “İlk kez size açıklıyorum, albümün adı Sabıka Kaydı” demişti. Öte yandan İrem Derici 2018 yılına damga vuracak olan yeni çalışmaları için: “Şarkılar benim yaşanmışlıklarımdan ve hayatımdan izler taşıyor” diye konuştu




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0