Çarpışma Dizisi İddialı Geliyor? Peki Çarpışma Ne Zaman Başlayacak?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi hakkındaki gelişmeler  şimdiden  ilgiyle takip ediliyor. Kıvanç  Tatlıtuğ'un Çarpışma adındaki dizisinin kadrosu da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Peki Çarpışma dizisi ne zaman başlayacak? Çarpışma'nın oyuncuları arasında kimler var? İşte detaylar...
Kıvanç tatlıtuğ
Çarpışma
Uzun bir süredir ekrandan uzak olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu yıl içerisinde bir sinema filminde rol aldı. Tatlıtuğ, pek çok kişinin merakla beklediği iddialı sinema filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın çekimlerini tamamladı. Ve yeni sezona çok az bir süre kala pek çok isim gibi Kıvanç Tatlıtuğ da hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu yakında başlaması beklenen yeni dizisi için çalışmaları tamamlamak için harekete geçti. Tekrar Ay Yapım ile çalışacak olan oyuncuya pek çok dikkat çeken isim de eşlik ediyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi "Çarpışma" ne zaman başlayacak?

ÇARPIŞMA'NIN OYUNCULARI DİKKAT ÇEKİYOR!


Edindiğimiz bilgilere göre Çarpışma dizi Ekim ayı gibi veya en geç Ocak 2019 tarihinde ekranda olması bekleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un polis rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizi, geçen yıldan beri Ay Yapım'ın gündeminde yer alıyordu. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı  Çarpışma dizisinin senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyeni televizyona kitleyecek olan Çarpışma'nın çekimleri çok kısa bir süre içinde başlayacak. Ayrıca Show TV'nin dizi listesinde görünen projede son olarak Çukur'da komiser Emrah rolüne hayat veren Alperen Duymaz'ın da sürpriz bir karaktere hayat vereceği konuşuluyor.

Bir polisi canlandıracak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un da senaryoyu okuyup çok beğendiği dizide, bir kızı olan başrol kadın karakteri Zeynep için de Serenay Sarıkaya ve Cansu Dere gibi ünlü yıldızların adı kulislerde sıkça dile getiriliyor. Hazırlıklarının gelecek hafta hızlanması beklenen 'Çarpışma dizisinin yönetmen koltuğu için iki isim öne çıkıyor. Show TV'de seyirciyle buluşacak olan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral veya Uluç Bayraktar'ın yapması planlanıyor.  Bu arada Medya Tava'dan Birsen ALTUNTAŞ'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ'un geçen sezon adının geçtiği FOX'un Prison Break dizisinin ise senaryosu istenildiği gibi çıkmadığı için yeniden yazdırıldı.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0