Beni Satan Casus Filmi İzleyiciyle Buluşuyor! Beni Satan Casus Fragman

Beni Satan Casus, aksiyon filmlerini seven sinemaseverleri beyazperdeye kitleyecek. Koşuşturmanın ve kovalamacanın hiç eksik olmadığı Beni Satan Casus'un oyuncu kadrosunda da pek çok yıldız isim bulunuyor. Öte yandan Beni Satan Casus filminin fragmanı da dikkat çekiyor.
Beni Satan Casus
10 Ağustos haftası vizyona girecek yaklaşık 8 film bulunuyor. Beyazperdede seyirciyle buluşacak olan filmlerin büyük bir çoğunluğu korku, gerilim türünde olan yapımlar. Yanı sıra geçtiğimiz aylarda vizyona giren ve sinemaseverler tarafından büyük beğeni alan yerli komedi filmi Aile Arasında da tekrar gösterime giriyor. Ancak bu haftaki gişe yarışında iki filmin öne çıkması bekleniyor. Beni Satan Casus ve yerli film Aile Arasında dikkat çeken sayılı yapımlardan oluyor. Öte yandan türünde bu hafta tek başına gösterime girecek olan Beni Satan Casus, yıldız oyuncu kadrosuyla da göze çarpıyor. Peki aksiyon türündeki Beni Satan Casus'un oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Beni Satan Casus filminin konusu ve merak edilen detayları...
Ghostbusters ve “Saturday Night Live”ın 2 Emmy ödüllü yıldızı Kate McKinnon ile “Siyah Kuğu” ile Altın Küre’ye aday gösterilen güzel oyuncu Mila Kunis'in başrollerini üstlendiği komedi filminin yönetmen koltuğunda “Life Partners” filmi ile tanınan Susanna Fogel oturuyor. Ayrıca yönetmen Fogel ve Emmy adayı David Iserson filmin  senaryosunu kaleme alıyor. Vizyon tarihi 10 Ağustos olarak belirlenen ve Brian Grazer, Erica Huggins'ın yapımcılığını üstlendiği filmin cast ekibi de başarılı isimlerden oluşuyor.  Buna göre Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Gillian Anderson, Hasan Minhaj, Ivanna Sakhno, ve Sam Heughan gibi isimler Beni Satan Casus filminde rol alıyor. Bu arada Beni Satan Casus filminin fragmanı da geçtiğimiz ay görücüye çıkmıştı.

Bu Cuma gösterime girecek olan Beni Satan Casus'un konusu ise kısaca şöyle:
Casus, Audrey (Mila Kunis) ve Morgan'ın (Kate McKinnon) iki gün boyunca atıldıkları aksiyon dolu uluslararası bir macerayı anlatıyor. Sonrasında ise ik Audrey'i kısa bir süre önce mesajla terk eden Drew (Justin Theroux) 'un aslında bir casus olduğunu keşfediyorlar. Sadece ince zekalarıyla kuşanmış Audrey ve Morgan birkaç Avrupa başkentlerindeki yarışları boyunca, onlara yardım etmek veya onları öldürmek isteyen çok sayıda gizli görevli tarafından kovalanırlar. Bunlar arasında İngiliz ajanı Sebastian Henshaw (Sam Heughan), iddialı pislik Topher Duffer (Hasan Minhaj), casus patron Wendy (Gillian Anderson) ve soğukkanlı genç suikastçı Nadedja (Ivanna Sakhno) vardır. Silahlı çatışmalar, araba kovalamaları ve cesur kaçışların yüksek oktanlı dünyasında gezinmeyi öğrendikçe, en iyi arkadaşlar birbirleri dışında kimseye güvenemeyeceklerini çabucak öğrenirler.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0