2018 Kurban Bayramı Ne Zaman? Ve Kurban Bayramı Tatili Ne Zaman Başlayacak?

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Son yıllarda yaz aylarına denk gelen Kurban Bayramı, bu yıl da vatandaşların tatil planlarını etkileyecek. Peki 2018 Kurban Bayramı ne zaman? 2018 Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak? Ve en önemlisi de Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor?
Bayram
Bu yıl yine yaz mevsimine denk gelen Kurban Bayramı, pek çok yurttaşın tatil yapma süresini ve tatil planını doğrudan etkiliyor.  Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre 2018 Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak. Bu da pek çok kişi için uzunca bir tatil anlamına geliyor. Kamuda çalışanlar için 9 gün bayram tatili önümüzdeki günlerde başlarken özelde çalışanlar için 9 günlük tatil tam olarak geçerli olmayacak. 2018 Kurban Bayramı tatili için sayılı günler kala hem Kurban Bayramı ne zaman? Hem de Kurban Bayramı tatili kaç gün? Sorusu sık sık sorulmaya başladı. İşte 
2018 Kurban Bayramı tatil takvimi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?


Bu seneki 9 günlük resmi Kurban Bayramı tatili bu cumartesi itibariyle başlıyor. 26 Ağustos pazar gününe kadar sürecek olan Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların bir kısmı tatil bölgelerine akın edecek. Öbür taraftan bir kısım vatandaş ise 9 günlük tatili memleketinde geçirmek için yollara düştü. Peki 2018 Kurban Bayramı tatil takvimi nasıl işleyecek? İşte gün gün Kurban Bayramı takvimi!
– 18 Ağustos Cumartesi hafta sonu
– 19 Ağustos Pazar hafta sonu
– 20 Ağustos Pazartesi Kurban Bayramı Arifesi 
– 21 Ağustos Salı Kurban Bayramı 1.gün (
– 22 Ağustos Çarşamba Kurban Bayramı 2.gün
– 23 Ağustos Perşembe Kurban Bayramı 3.gün
– 24 Ağustos Cuma Kurban Bayramı 4. gün
– 25 Ağustos Cumartesi hafta sonu
– 26 Ağustos Pazar hafta sonu
Anlamlı Kurban Bayramı Mesajları! Resimli Bayram Mesajları için Tıkla




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0