Nil Karaibrahimgil, İyi ki Şarkısını Dinleyiciyle Buluşturuyor!

Başarılı şarkıcı Nil Karaibrahimgil uzun bir aradan sonra yeni bir single çalışmasıyla müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Nil Karaibrahimgil, İyi ki ismini verdiği yeni şarkısını önümüzdeki gün yayınlayacak. İşte İyi ki şarkısının detayları...
 İyi ki
İyi ki
Son albüm çalışmasını 6 yıl önce yani 2012 yılında yayınlayan Nil Karaibrahimgil, bugüne kadar henüz yeni albüm çıkarmadı. Genel itibariyle single'larla sevenleriyle buluşan Karaibrahimgil, en son geçtiğimiz yıl "Vah ki Ne Vah" ismini verdiği teklisini çıkarmıştı. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok müzisyen yeni şarkılarını piyasaya sürüyor. Nil Karaibrahimgil de bu aylarda şarkı çıkaran şarkıcılardan biri oldu. 14 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak olan Nil Karaibrahimgil'in İyi ki şarkısı geçtiğimiz gün sosyal medyada duyurulmuştu. Öte yandan "İyi ki" şarkısı dijital müzik platformlarının yanı sıra müzik marketlerinde CD olarak da satışa sunulacak. Ayrıca Nil Karaibrahimgil, İyi ki şarkısı için birçok ünlü isimle bir araya geldi.

DMC etiketiyle piyasaya çıkacak şarkının düzenlemesini şarkıcı Mustafa Ceceli gerçekleştirdi. Cumartesi günü Netd YouTube kanalında yayınlanacak olan  Nil Karaibrahimgil'in İyi ki şarkısı iki versiyon olarak müzikseverlerle buluşacak. Karaibrahimgil tarafından İnstagram'da yapılan açıklamaya göre, İyi ki şarkısının bir de akustik versiyonu 14 Temmuz'da çıkacak. Bu arada Karaibrahimgil, Samsun Demir ve Mustafa Ceceli gibi pek çok ünlü ismi etiketleyerek yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Hmm...  Bakıym nar ne diyo... 14 Temmuzda,  netd’de bir şarkı çalacak. Adı ‘İyi ki’ olacak. Bu şarkının cd’si de çikacak. hmm..  Bu single’da şarkının akustik bir versiyonu da varmış. Gitarla çalıp söylenmiş, o da fena değilmiş bekleyelim görelim neymiş bu iş."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0