Mem Ararat, Xewna Bajarekî Adlı Albümünü Müzikseverlerle Buluşturdu!

Kürt müziğin popüler isimlerinden Mem Ararat, yeni albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. 8 şarkıdan oluşan Mem Ararat'ın
Xewna Bajarekî (Bir Şehrin Rüyası):tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı. Mem Ararat'ın yeni şarkıları genel itibariyle slow olmalarıyla öne çıkıyor.
Mem Ararat
Son yıllarda seslendirdiği şarkılarla büyük beğeni toplayan Kürt müziğin sevilen sesi Mem Ararat, yepyeni şarkılarını dinleyiciyle buluşturdu. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni albüm, Xewna Bajarekî (Bir Şehrin Rüyası) ismiyle çıktı. Uzun süredir üzerine çalışılan Mem Ararat'ın yeni albümünde 8 adet şarkı bulunuyor. Spotify, İTunes, Apple Music, Fizy ve Deezer gibi dijital müzik platformlarında yerini alan Xewna Bajarekî albümündeki şarkıların büyük bir kısmının sözü ve müziği başarılı şarkıcı Mem Ararat'a ait.

Alanında başarılı isimlerle çalışan Mem Ararat, yeni şarkılarını sosyal medyada sevenlerine şu sözlerle duyurdu:
"Sevgili dostlar sizlerin de bildiği üzere 25 Temmuz da ‘Xewna Bajarekî’ isimli yeni albümümüz çıkacak. Her ne kadar Albüm Mem Ararat adına çıkacak olsa da bu albüm bir çok değerli müzisyenin katkısı ve emeğiyle bir araya geldi. Müzik kolektif yapılan bir iştir çünkü.  İzin verirseniz sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür etmek istiyorum ve onların emeklerini onurlandırmak adına her gün bir tane dostumuzu sizlere tanıtmak istiyorum. " Öte yandan Mem Ararat, Ziz Müzik etiketiyle çıkan albümünde çalıştığı müzisyenler için de sosyal medya hesaplarında şu sözleri  paylaştı:

"Sevgili Mesut Yücel bu albüme en çok emek verenlerden biri. Kendisi on parmağında on marifet. Zira pîano,akordion,perküsyon ve melodika ile de bizlere eşlik etti. Ayrıca ilk sahnemi paylaştığım sevgili kardeşim Serhat Demir, akustik gitar ve ukulele ile bize güç kattı. Sevgiler Serhat’a... Albümün mix ve masteringleri Nihad Jemsher emeğidir ve bazı şarkılar için bass ve perküsyon çaldı bizim için. Onun varlığı bizim için çok büyük bir şanstı. Saygı ve sevgiler ona.
Azad Yılmaz da albümde çalıştı.
Sevgili Azad perküsyonlarla Xewna Bajarekî yi renklendirdi. İyiki var."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0