Ege'nin Hamsisi Nerede Çekiliyor! İşte Ege'nin Hamsisi Oyuncuları ve Konusu

Merakla beklenen Ege'nin Hamsisi başlıyor! TRT 1 izleyicisinin yakından takip ettiği "Ege'nin Hamsisi" dizisi komik sahneleriyle de dikkat çekiyor. Peki Ege'nin Hamsisi'nin oyuncuları arasında kimler var? İşte Ege'nin Hamsisi 1. Bölüm detayları ve dizinin konusu...
Ege hamsisi
Ege'nin Hamsisi
Yaz dizileri geçen hafta itibariyle bir bir ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak TRT 1, henüz yaz ekranına gelecek olan yapımları seyirciyle buluşturmadı. Dünya Kupası maçları nedeniyle yaz programlarını erteleyen TRT 1, maçların bitmesine sayılı günler kala iddialı yapımlarını bir bir ekrana getirmeye başlıyor. Bu kapsamda pazartesi günü başlayacak Ege'nin Hamsisi sosyal medyada şimdiden konuşulmaya başlandı. İki farklı bölge insanlarının eğlenceli yaşam öyküsünü ekrana taşıyacak dizinin yayınlanan fragmanları da dikkat çekiyor. Öte yandan Karadeniz ve Ege'de geçen Ege'nin Hamsisi dizisinin oyuncu kadrosunda da pek çok ünlü ve genç isim yer alıyor. Ege'nin Hamsisi 1. Bölümü ile 16 Temmuz Pazartesi günü saat 20:00'de seyirciyle buluşacak.

İşte Ege'nin Hamsisi'nin  Oyuncuları ve Konusu


Komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çeken Ege'nin Hamsisi'nin çekimleri Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor. Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Bahar Filiz Ekinci kaleme alıyor. Ayrıca Ege'nin Hamsisi'nin oyuncuları arasında; İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin gibi isimler başrolleri paylaşıyor. Bu arada "Nedir?" adındaki YouTube kanalında yaptığı sunumla yıldızı parlayan Büşra Şenol da yine dizide yer alan isimler arasında.
TRT1
İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek olan “Ege’nin Hamsisi” dizisinin konusu ise şöyle: Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak. Önemli rakiplerle kıyasıya bir yarış içerisinde olacak olan dizi bakalım reyting sonuçlarında nasıl bir performans sergileyecek?

Yeni gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0