BU HAFTA 10 FİLM SİNEMALARDA! (6 TEMMUZ 2018)

Bu hafta birbirinden farklı tam 10 film, sinemaseverlerle buluşuyor. Hayalet Hikayeleri, Hadi Be Oğlum, Deliha 2,  Fındık İşi 2 ve Hayat Okulu gibi yapımlar bu Cuma gösterime giriyor. İşte 6 Temmuz 2018 Cuma günü sinemalarda olacak filmlerin detayları ve konuları...

Ant-Man ve Wasp


Bu hafta gösterime girecek yabancı yapımlardan biri olan Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang’ın geçmişindeki sırları çözmek için Wasp ile işbirliği yaparak verdiği mücadeleyi konu ediyor. Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Peyton Reed’in üstlendiği yapımın senaryosunda bu kez başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor. Devam halkasında, orijinal Wasp iken kuantum boyutunda kaybolan, Dr. Hank Pym'in eşi Janet Van Dyne rolünde 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer boy gösterirken, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park gibi isimler de rol alıyor.

Deliha 2


İlk kez gösterime girdiğinde çok iyi bir gişe başarısı elde eden Deliha filmi, komedi türünde seyirciyle buluşmuştu. Deliha'nın beğeni toplaması sonrası Deliha 2 merakla bekleniyordu. Ve geçtiğimiz aylarda gösterime giren Deliha 2  kez daha vizyonda. Gupse Özay'ın hem başrolde yer aldığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncuları arasında Eda Ece ve Ali Çelik gibi isimler yer alıyor.

Dua Et Kardeşiz

Bu hafta gösterime girecek olan filmlerden biri de Dua Et Kardeşiz filmi oluyor. Komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Hamza Yaman oturuyor. Beray Kaman, Gökhan Demir, Başak Akbay gibi isimler de Dua Et Kardeşiz'de yer alıyor. Filmde, varlıklı bir ailenin iki çocuğu olan Tuğrul ve Ömer, arazilerinden yol geçeceğini öğrendikten sonra verdikleri mücadeleyi anlatıyor. 

Fındık İşi 2

İlki oldukça sevilen anime türündeki Fındık İşi, uzun bir süreden sonra devam filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Fındık İşi 2 bu hafta gösterime giriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Cal Brunker otururken, filmin kadrosunda ise Jeff Dunham, Joe Pingue, Will Arnett gibi isimler rol alıyor.


Hadi Be Oğlum

Bir baba-oğul ilişkisini beyazperdeye aktaran dram türündeki Hadi Be Oğlum, bu yılın başında vizyona girmişti. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü üstlendiği film  bir kez daha seyirciyle buluşuyor. Film hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Hayalet Hikayeleri

Adından da anlaşıldığı gibi bu Cuma vizyona girecek olan Hayalet Hikayeleri, korku-gerilim türünde seyirciyle buluşacak. Yabancı yapım Hayalet Hikayeleri'nin yönetmen koltuğunda Jeremy Dyson ve Andy Nyman ikilisi oturuyor. Öte yandan filmin oyuncu kadrosunda ise Andy Nyman, MBartin Freeman ve Paul Whitehouse gibi isimler rol alıyor.  Hayalet Hikayeleri, içinde üç farklı ürpertici hikayenin yer aldığı bir dosya bulan ve bu doğaüstü hikayelerin peşine düşen bir profesörün yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Hayat Okulu

Hayat Okulu, asi bir çocuk olan Paul ve Totoche’nin kesişen hayatlarını konu ediyor. vizyon tarihi 6 Temmuz olarak belirlenen filmin yönetmen koltuğunda Nicolas Vanier oturuyor. Ayrıca Hayat Okulu filminin oyuncu kadrosunda François Cluzet, Jean Scandel, Eric Elmosnino gibi isimler yer alıyor. Vizyona girecek 10 filmden biri olan Hayat Okulu, dramatik komedi türünde gösterime girecek.

Kaptan Dendun

6 Temmuz haftası vizyona girecek olan iki animasyon filminden biri de Kaptan Dendun oluyor. Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Ayrıca Hubert Weiland ve Jan Stoltz ikilisi tarafından yönetilen filmde; Anton Petzold, Axel Prahl ve Jule Hermann gibi isimler yer alıyor.


Karantina XII

Hayalet Hikayeleri'nin yanı sıra bu hafta korku türünde gösterime girecek olan bir diğer film ise Karantina XII oluyor. Staj için terk edilmiş bir adaya giden bir grup öğrencinin hikayesini konu edinen Karantina XII filminin yönetmen koltuğunda Can Varol oturuyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda ise Berna Üçkaleler,
Umut Demirdelen ve Şevket Süha Tezel gibi isimler yer alıyor.

Zama

Tarih ve dram türünü seven sinemaseverlerin izleyebileceği Zama, bu hafta gösterime giriyor. Amerika'da geçen filmde, Güney Amerika'da doğan ve İspanyol Kraliyeti'nin bir görevlisi olan Zama, kraldan bir terfi mektubu beklemektedir. Öte yandan Zama filminin yönetmen koltuğunda Lucrecia Martel oturuyor. 6 Temmuz'da beyazperdede olacak yapımın oyuncu kadrosunda ise Daniel Giménez Cacho, Lola Dueñas ve Juan Minujin gibi isimler rol alıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0