Yakalandın Filmi Gösterime Girdi! İşte Yakalandın filminin Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenerek beyazperdeye aktarılan Yakalandın filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Komedi türündeki bol aksiyonlu film, şimdiden merakla bekleniyor. İşte Yakalandın filminin oyuncuları ve dikkat çeken konusu...
Tag
Yakalandın
Bu hafta yani 29 Haziran haftasında vizyona girecek olan filmlerin neredeyse yüzde 90'ı komedi türünde seyirciyle buluşacak.  Bu filmlerden biri ise "Yakalandın" adıyla çıkacak olan ABD yapımı film oluyor. Öte yandan Yakalandın filminin oyuncu kadrosunda pek çok tanıdık isim yer alıyor. Buna göre; Ed Helms, Jake Johnson, Annabelle Wallis, Rashida Jones, Isla Fisher, Leslie Bibb, Hannibal Buress, Jon Hamm',ın yanı sıra Oscar adayı Jeremy Renner gibi isimler filmde rol alıyor.  Senaryosu Rob McKittrick (“Waiting”) ve Mark Steilen (“Mozart in the Jungle”dizi) ve hikayesi Mark Steilen’e ait olan filmin yapımını Todd Garner ve Mark Steilen, yönetici yapımcılar ise Hans Ritter, Richard Brener, Walter Hamada ve Dave Neustadter üstleniyor.

Vizyon tarihi 29 Haziran olarak belirlenen ve bu Cuma gösterime girecek olan Yakalandın filminin yönetmen koltuğunda   "Comedy Central’s" ve Broad City” gibi yapımlara imza atan Jeff Tomsic oturuyor. Gerçek bir hikayeden esinlenerek beyazperdeye uyarlanan Yakalandın filminin konusu da dikkat çekiyor.

Yakalandın filminin konusu kısaca şöyle: Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir hedef haline getirmektedir. Fakat o ne ile karşılaşacağını biliyordur... ve hazırdır. Gerçek hikayeden esinlenen New Line Cinema komedisi ‘Yakalandın!’ bu arkadaş grubunun son kalabilen olmak için ne kadar sınırları zorlayacağınının hikayesi anlatıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0