Soner Sarıkabadayı Boza Boza Klibini ve Maxi Single Çalışmasını Yayınladı!

Soner Sarıkabadayı yaz aylarına damga vuracak yepyeni ve hareketli bir şarkı ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Üzerinde uzun süredir çalışılan Soner Sarıkabadayı'nın Boza Boza maxi single'ı ile aynı ismi taşıyanşarkısının klibi yayınlandı. İşte sözleri ve hareketli ritmiyle öne çıkan Soner Sarıkabadayı'nın Boza Boza şarkısı...
Boza boza
Boza Boza
Taptığı her şarkıyla gündeme adeta bomba gibi düşen Soner Sarıkabadayı, bu yaz da yine her yerde çalınacak yepyeni şarkılarla sevenlerinin karşısına çıktı. Soner Sarıkabadayı'nın "Boza Boza" ismini verdiği yeni maxi single çalışması bugün itibariyle tüm müzik platformlarında dinleyiciyle buluştu. Ayrıca maxi single'la aynı ismi taşıyan Sar ıkabadayı'nın Boza Boza şarkısı geçtiğimiz haftalarda  kliplendirildi.  Hareketli ritmi ve sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Boza Boza, sosyal medyada ilgiyle karşılandı. Öte yandan Soner Sarıkabadayı'nın Boza Boza şarkısına ait klipte beğeni topladı.

Pek çok ünlü ismin şarkılarına klip çeken ünlü yönetmen Nihat Odabaşı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Soner Sarıkabadayı'nın Boza Boza şarkısının söz ve müziği diğer tüm çalışmalarda olduğu gibi Sarıkabadayı'ya ait. Bu arada şarkının klibi Haziran ayının başlarında tamamlanmıştı. Son yıllarda hep single çalışmalarını piyasaya süren başarılı müzisyen, uzun süreden sonra ilk kez bir maxi single ile müzikseverlerle buluştu. çıkış tarihi 29 Haziran Cuma günü olarak belirlenen ve birden fazla şarkıyı içinde barındıran Soner Sa rıkabadayı'nın Boza Boza isimli maxi single çalışması, Sarıkabadayı'nın kendi müzik şirketi PDND etiketiyle bugün itibariyle tüm dijital müzik platformlarının yanı sıra televizyon, radyo ve müzik marketlerinde yerini aldı.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0