Simge'nin Ben Bazen Albümünde Sürpriz Şarkılar Müzikseverlerle Buluşuyor!

Güzel şarkıcı Simge ”Ben Bazen” albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Simge'nin yeni albümünde toplam 14 şarkı yer alıyor. Pek çok ünlü müzisyenle çalışılan albümde slow şarkılar ağır basıyor. Simge Sağın'ın şarkıları arasında bir türkü de yer alıyor. İşte Simge'nin 2018'e damga vuracak şarkıları.
Simge sağın
Simge
Geçtiğimiz senenin aralık ayında yayınladığı ve sözleri kendisine ait olan  "Üzülmedin mi?" Şarkısıyla büyük beğeni toplayan Simge, uzun bir süredir yeni albümü için çalışmalarını sürdürmekte. Henüz yeni çalışmalarının sonlarına doğru gelen güzel şarkıcı bugün itibariyle yeni şarkılarını sevenleriyle buluşturdu. DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında satışa sunulan Simge'nin Ben Bazen albümü oldukça dikkat çekiyor. Sezen Aksu başta olmak üzere ünlü pek çok müzisyenin yaptığı çalışmalar albümde yer alıyor. Öte yandan Simge Sağın'ın da yaptığı şarkılar dinleyiciyle buluşuyor.  Simge'nin ”Ben Bazen” adını verdiği albümü bugün itibariyle dinleyicinin beğenisine sunulmuş durumda.

Simge'nin albümünde yer alan sanatçılar arasında: Sezen Aksu, Çağrı Telkıvıran, Ersay Üner, Gökhan Şahin, Alper Narman, Onur Özdemir, Erhan Bayrak, Erdem Yörük ve Öğünç Başara gibi isimler yer alıyor.   Simge'nin yeni şarkıları arasında bir Karadeniz türküsü de bulunmakta. Sözlerini Gökhan Şahin'in yazdığı türkünün müziği ise Simge'ye ait. Simge,
”Ben Bazen” albümünde yer alan türkü için şunları söyledi: "Beni heyecanlandıran bir türkü. Çünkü ben aslında bir Arnavut'um ama Karadeniz'i ve insanlarını çok seviyorum.  Oraya gittiğim zaman kendimi oraya ait olduğumu hissediyorum. Spotify, Apple Muzic, Fizy gibi dijital müzik platformlarında yerini alan ”Ben Bazen” albümü aynı zamanda müzik marketlerinde de yerini aldı.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0