Musically Nedir? Musically Nasıl Kullanılır? Musically PC...

Bu aralar tüm dikkatleri üstüne çeken Musically, ilgi görmeye devam ediyor. Peki Musically nedir? Musically nasıl kullanılır? Eğlenceli içerikler oluşturmayı sağlayan  Musical.ly hakkında tüm ayrıntıları bu haberimizde derledik. Musically PC'de kullanılır mı? İşte detaylar...
How to Musically
Musically
Şu aralar sosyal medya platformlarında özellikle de YouTube, İnstagram ve Facebook'ta Musically reklamları çok sık karşımıza çıkmakta. Genelde sosyal medyada karşılaştığımız reklamlar sıkıcı olurken, Musically reklamları eğlenceli oluşları nedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki yayınladığı reklamlarla kısa sürede büyük bir kitle edinen Musically nedir? Ve Musically ne işe yarar? Gelin öncelikle bu soruya yanıt verelim.

Musically nedir? Sorusuna kısaca yanıt vermek gerekirsek: Musically, popüler şarkı, film replikleri ve trend videoların ses kayıtlarını içerisinde barındıran ve bu kayıtları kullanıcıları videoyla canlandırmasını sağlayan bir sosyal platformdur. Örneğin Kemal Sunal'ın bir filmindeki çok bilinen bir replik üzerine video çekilerek söz konusu film repliği canlandırılabilir. Bu arada Musically bir sosyal medya ağı olduğu için paylaşım yapabildiğiniz gibi daha önce paylaşılan gönderileri de görme imkanı sağlıyor. Öte yandan uygulamada yaptığı kayıtlarla popüler olan kişiler de son zamanlarda arttı. Ve an itibariyle
Musically videoları sosyal medyada çok ses getirmeye başladı. Aynı zamanda Musically şarkılarının eğlenceli ve hareketli olmaları da uygulamanın bilinirliğine katkı sağladı.

Peki Musically Nasıl Kullanılır?


Musically kullanımı oldukça basittir. Kısaca Musically nasıl kullanılır? Sorusuna yanıt vermek gerekirse; uygulamayı indirdikten sonra kayıt işlemlerini yapmamız lazım. Musically kayıt işlemi yapılır yapılmaz uygulamanın özelliklerinden faydalanmaya başlayabiliyoruz. Musically giriş işleminden sonra uygulamanın altında bulunan kamera butonu ile kayıtlar yapmak mümkün oluyor. Peki Musically PC üzerinden de kullanmak mümkün mü? Şu an için resmi olarak Musically bilgisayar üzerinden erişime açık değil. Fakat Musically PC üzerinden kullanmak için bir Android  emülatör ile uygulamadan yararlanmak şimdilik tek çözüm  olarak görülüyor.





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0