Gazapizm Kimdir? Gazapizm'in Gerçek Adı ve Gazapizm kaç yaşında Nereli?

Türkçe Rap'in sevilen isimlerinden biri olan Gazapizm, son zamanlarda büyük bir ilgi görmeye başladı. Yaptığı şarkıyla ses getiren Gazapizm aynı zamanda merak da edilmeye başlandı. Peki Gazapizm kimdir? Ve Gazapizm ne demek? İşte ünlü rapçi Gazapizm'in hayatı ve Gazapizm şarkıları hakkında detaylar...
Anıl Acar
Gazapizm
Gazapizm, Türkçe Rap müziğin başarılı ve de son zamanlarda yıldızı parlayan bir müzisyen. Her ne kadar pek çok müziksever rapçi Gazapizm'i yeni tanıyor olsa da aslında o çok eski bir rap müzik sanatçısı... Türkiye'de son zamanlarda dizilerde rap müziğin kullanılması dikkat çektiği kadar hem rapçiler hem de rap müziğini dinleyenler için de olumlu bir gelişme. Sadece bu yıl içerisinde en az 10 dizide 23'e yakın rap çalındı. Seyircisinin karşısına rap müzikle çıkan diziler arasında; Söz, Avlu, Sıfır Bir, Bizim Hikaye ve Çukur gibi yapımlar dikkat çekiyor. Çukur'da kullanılan rap müziğin sahibi ise Gazapizm oldu. Ünlü rapçinin "Heyecanı Yok" çalışması dizide kullanılması üzerine şarkı büyük beğeni topladı. Bunun üzerine başarılı rapçiyi tanımayan pek çok kişi "Gazapizm kimdir?" Sorusunu sıklıkla sormaya başladı. Yine Gazapizm'in şarkıları ve Gazapizm'in gerçek adı da çokça araştırılmaya başlandı. Biz de Gazapizm'in ne demek olduğunu, Gazapizm'in hayatı gibi detayları sizler için derledik.

Gazapizm Kimdir? Gazapizm Nereli ve Gazapizm'in Gerçek Adı Nedir?


Her şeyden önce Gazapizm'in gerçek adıyla başlayalım. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği Gazapizm gerçek ismi Anıl Acar'dır. Peki Gazapizm nereli? Edindiğimiz bilgilere göre Anıl Acar yani bir başka deyişle Gazapizm Elazığ'da dünyaya gelmiştir. 2003 yılında rap müziğe başlayan ünlü rapçi Gazapizm müzik kariyerine baktığımızda ise son zamanlardaki başarıları oldukça dikkat çekiyor. 2012'de Konak, İzmir'de Argo İzmir'i kuran başarılı müzisyen daha sonra 2014'te Yeraltı Edebiyatı albümünü yayımladı. Sokak ağzı ile bestelediği parçaları ile çok kısa sürede binlerce kişiye ulaşarak ilgi gördü. 2016'ya gelindiğinde ise "Bir Gün Her Şey" adını verdiği albümünü yayınlayan Gazapizm, İzmir'de "Gece Sabahın" ve "Memleketsiz" adlı şarkılar için klip çekti. Ve şu aralar herkesin diline peleseng olan şarkısının Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'da yer bulmasıyla daha fazla tanınmaya başlandı. "Heyecanı Yok" adlı şarkı Türk dizilerinde rapin daha fazla görünür olduğu bir döneme denk geldi ve etkili oldu. Bu arada şarkının büyük beğeni toplaması üzerine Gazapizm daha sonra aynı dizi için Cem Adrian'la "Kalbim Çukurda" adlı şarkıyı seslendirdi.
Gazapizim kimdir
Anıl Acar
1988 yılında Elazığ'da dünyaya gelen Gazapizm şu anda 31 yaşındadır. 1997 yılında İzmir'e yerleşen rapçi, 2003 yılına gelindiğinde ilk şarkısını kaybeder. Birçok rapçi gibi Gazapizm de Fuat Ergin ile 2008'de tanışıp ilk şarkısını Ergin'in albümünde yer verir.  Bu arada Gazapizm ile Norm Ender arasında yaşanan olaylar da çokça gündeme geliyor.  Ancak her iki taraf açıklama yapmaktan kaçınıyor. Bu nedenle Gazapizm ve Norm Ender arasında tam olarak ne geçti hala netleşmiş değil.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0