Cumali Ceber 2 İzleyiciyle Buluşuyor! Cumali Ceber 2 izle (fragman)

Cumali Ceber 2 bu hafta beyazperdede sinemaseverlerle buluşuyor. Halil Söyletmez'in yeni filmi Cumali Ceber 2, fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne  çekiyor. Küfür ve argonun az kullanıldığı Cumali Ceber 2'nin çekimleri üç farklı şehirde tamamlandı. İşte detaylar...
Cumali Ceber 2
Sosyal medyanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Halil Söyletmez, Vine, YouNow ve YouTube'dan sonra geçen yıl ilk filmiyle beyazperdede sevenleriyle buluşmuştu. Söyletmez, uzun süredir "Cumali Ceber" karakterini çeşitli videolarla sosyal medyada öne çıkarıyordu. Ancak geçen yıl Cumali Ceber'i film olarak sinemada seyirciyle buluşturma kararı alan sosyal medya fenomeni çok sert eleştiriler aldığı gibi olumlu geri bildirimler de almıştı. 2017'nin yaz aylarında vizyona giren Cumali Ceber filmi herkesi şaşırtarak iyi bir gişe rekoruna ulaşmıştı. 

Başrollerinde  Halil Söyletmez'in yanı sıra Doğa Konakoğlu gibi sosyal medya fenomenlerinin de yer aldığı filmden sonra herkes "Cumali Ceber 2 ne zaman?" Sorusunu sormaya başlamıştı. Ve uzun süredir merakla beklenen Cumali Ceber 2' bu hafta gösterime girerek sinemaseverlerle buluşuyor. Öte yandan Cumali Ceber 2 fragmanı geçen ay yayınlanmış ve kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Hali hazırda Cumali Ceber 2'nin fragmanı 2 milyonu geçen bir izlemeye ulaştı. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu da dikkat çekiyor.

İşte Cumali Ceber 2'nin Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Çekimleri yaklaşık 3 hafta süren ve Antalya, Adana, Hatay gibi şehirlerde tamamlanan filmin vizyon tarihi 8 Haziran olarak belirlendi. Retropro ve Chantier yapımcılığında çekilen filmin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor.  Görkem Çakın & Özgür Akbaş ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı "Cumali Ceber 2"nin görüntü yönetmenliğini Aşkın Sağıroğlu üstlenirken, film müziklerini ise Batuhan Fırat & Abdurrahman Şimşek yaptı. Bu arada Cumali Ceber 2'nin oyuncuları arasında; Halil Söyletmez, Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Esra İşgüzar, İsmail Düvenci, Köksal Engür gibi isimler yer alıyor. Bu hafta vizyona girecek olan komedi türündeki Cumali Ceber 2'nin konusu da dikkat çekiyor.

Cumali Ceber 2 Konusu


Cumali Ceber, büyük oğlu Cevher'e kız isteme hazırlığındayken, arsası dedesine ait olan mahalledeki huzurevinin yıkılacağını öğrenir ve mahalleliye bu yıkıma engel olacağının sözünü verir. Dedesi ise yıllar önce kendisine emanet ettiği köstekli saati geri getirmesi durumunda arsayı satmaktan vazgeçeceğini söyler ancak Çetin Enişte, Cumali'den gizli bir şekilde saati almış ve Pırıl'a hediye etmiştir. Saatin peşine düşen Cumali, dedesinin isteğini yerine getirmeye çalışırken Pırıl'a ilk görüşte aşık olmasıyla kendini garip bir maceranın ve aşkın içinde bulur.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0