Alp Navruz ve Alina Boz'un "Elimi Bırakma" Dizisi Başlıyor!

TRT 1'de yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerini Alp Navruz ile Alina Boz'un paylaşacağı Elimi Bırakma adındaki dizi önümüzdeki haftalarda diziseverlerle buluşacak. Yaz dizisi olarak ekrana gelecek Elimi Bırakma'nın çekimleri öncesi Alp Navruz tatile çıktı.
Alina boz alp navruz
Elimi Bırakma
Pek çok dizi ya final ya da sezon finali yaparak ekranı yaz dizilerine bıraktı. Önümüzdeki günlerde bir bir yayın hayatına başlayacak olan yaz dizilerinin biri de Elimi Bırakma. Dizi, yakında TRT 1 ekranında seyirciyle buluşacak. Ancak yapımcı firma dizi hakkında henüz net bir bilgi paylaşmadı. Edindiğimiz bilgilere göre Elimi Bırakma dizisinin başrol oyuncuları Alp Navruz ve Alina Boz olacak. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşecek olan dizi öncesi oyuncu Alp Navruz kısa bir tatile çıktı.

Star Tv'nin  sevilen dizisi Fazilet Hanım ve kızları'nda Sinan karakterine hayat vererek yıldızı parlayan Navruz, dizinin 50. Bölümü ile final yapmasından hemen sonra soluğu Alaçatı’da aldı. Alaçatı’da dört gün tatil yapan yakışıklı oyuncu, sörf yaparak fit vücuduyla plajda dikkatini üzerine çekti. Sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Navruz, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Navruz, dört günlük gözlerden uzak tatilini tamamlayarak, çekimlerin başlaması sebebiyle İstanbul’a döndü.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0