Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları Albümü Çıktı! İşte Yıldız Tilbe'nin Proje Albümü

Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları isimli proje albümü bugün itibariyle müzikseverlerle buluştu. Yıldız Tilbe'nin 2018'e damga vuracak albümünde çok sayıda isim yr alıyor. Yıldız Tilbe'nin albümünde Aleyna Tilki, Ece Seçkin, Berkay gibi birçok popüler sanatçı yer alıyor. İşte  Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları'nın tüm ayrıntıları.
 Aleyna Tilki
Yıldız Tilbe
Müzik dünyasında 20 yıla aşkın süredir aktif olarak yer alan Yıldız Tilbe, yaptığı her şarkıyla bugüne kadar hep beğeni topladı. Hala da birçok Yıldız Tilbe şarkısı dillere pelesenk olmuş durumda. Aynı zamanda besteci kimliğiyle de ön planda olan Tilbe, yıllarca pek çok sanatçıya şarkı da verdi. Müzik camiasında bir efsane haline gelen Yıldız Tilbe'ye saygı niteliğindeki albüm bugün itibariyle yayınlandı. Yıldız Tilbe'nin yeni albümünde toplam 39 şarkı bulunuyor. Tilbe'nin bir zamanlar hit olup, hala da severek dinlenilen şarkıların bir araya getirildiği albümünde Türkiye'nin sevilen pek çok başarılı sanatçısı bulunuyor. 
"Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları" proje albümünde Yıldız Tilbe hariç toplamda 38 sanatçı yer alıyor. Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalışılan albümde yer alan şarkıcılar arasında son birkaç yıla damga vuran şarkıcıların fazla olması dikkat çekiyor. Bu şarkıcılar arasında Aleyna Tilki, Elif Kaya, Ediz, Ece Seçkin, Emre Kaya ve Berkay gibi isimler yer alıyor.

Ünlü yapımcı Cafer Özdemir tarafından Yıldız Tilbe'ye saygı kapsamında hazırlanan albüm 4 CD olarak satışa sunuldu. Yıldız Tilbe'nin en sevilen şarkılarının seslendirildiği proje albümü DMC ve Özdemir Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Öte yandan Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları albümünde yer alan sanatçılar seslendirdikleri şarkıların yer aldığı albümü sevenlerine sosyal medyada duyurdu. Yıldız Tilbe hayranlarının merakla beklediği proje albümünde yer alan ve özenle seçilen Yıldız Tilbe şarkıları da netleşti. Bu arada Tilbe'nin proje çalışmasının albüm tanıtımı YouTube'da dün yayınlanmıştı. geçtiğimiz aylarda "Kış Günleri" adıyla piyasaya sürdüğü yeni albümünden hemen sonra gelen bu proje çalışmasında sürprizler dinleyiciyi bekliyor.

İşte Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları!

Edis
Yıldızlı Şarkılar
Aleyna Tilki feat. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek 
Asil Gök - Hastayım Sana
Bahadır Tatlıöz - Bir Alo De
Berkay - Vursalar Ölmem
Cem Belevi - Aşkın İçinde Aşk Var
Ceylan Ertem - İlan-ı Aşk
Demet Akalın - Aşk Laftan Anlamaz Ki
Deniz Seki - Beni Benden Alırsan
Derya Uluğ - Ayrılığın Yükü Ağır
Ece Seçkin feat. Ozan Doğulu - Vazgeçtim
İrem Derici - Bin Dereden
İntizar - Gülüm
Koray Avcı - Ummadığım Anda
Kutsi - Çok Zor
Linet - Sevgilim Yeminliyim
Mabel Matiz - Değilsin
Merve Özbey - Vuracak
Murat Dalkılıç - Sevdanın Tadı
Mustafa Ceceli - Sana Değer
Niran Ünsal - Kış Güneşi
Edis - Buz Kırağı
Emre Kaya - Seni Seve Seve
Elif Kaya - Yar
Ferhat Göçer - Çabuk Olalım Aşkım
Gülşen - Delikanlım
Hakan Altun - Dayan Yüreğim
Hande Yener - Kış Güneşi
Işın Karaca - Dillere Destan
İlyas Yalçıntaş - Arzular Arsız
Oğuzhan Koç - Çat Kapı
Röya - Ummadığım Anda
Selim Çaldıran - Sanki Buradasın
Serdar Ortaç - Haberi Olsun
Serkan Kaya - Sor
Sibel Can - Emi
Simge Sağın - Zaten Aşığım
Zara - Dili Ballım
Zerrin Özer - Ama Evlisin
Yıldız Tilbe - Taraf

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0