Adı Zehra 14. Bölümüyle Final Yapıyor! İşte Adı Zehra Son Bölüm Detayları

Şubat ayının sonlarında FOX Tv'de başlayan sevilen dizi Adı Zehra, final yapmak için gün sayıyor. Zeynep Çamcı'nın başrolünde yer aldığı dizinin final yapacak olması tepkilere neden oldu. Adı Zehra 14. Bölümünü önümüzdeki günlerde yayınlayarak ekrana veda edecek.
Zeynep çamci
Adı Zehra
Diziler için sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde diziseverler ilginç sürprizlerle karşı karşıya kalabiliyor. Haziran sonu gibi pek çok dizi sezon finali yapmaya hazırlanırken, bazı dikkat çeken diziler ise finL yaparak tamamen ekrana veda edecek. Bu kapsamda son bölümünü izleyiciyle buluşturarak ekrana veda edecek olan diziler arasında Adı Zehra da yer alıyor. Sevilen dizi önümüzdeki cumartesi günü 14. Bölümünü yayınlayıp, ardından seyircisine veda edecek. Ailesinin baskısından kaçıp başka birinin yerine geçen Zehra Şimşek’in öyküsünü konu alan dizi bugüne kadar 13 bölüm yayımladı. Peki Adı Zehra dizisi neden final yapma kararı aldı?  İşte Adı Zehra'nın final sebebi ve Adı Zehra dizisinin final bölümünün detayları...

ADI ZEHRA DA REYTİNG KURBANI OLDU!

Cumartesi günleri Fox TV'de yayınlanan Adı Zehra, ciddi bir izleyici kitlesi elde etmişti. Ancak reytinglerde büyük bir yükseliş gösterememişti. Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Alican Yücesoy ve İnanç Konukçu gibi oyuncuların yer aldığı Adı Zehra için bu nedenle  final kararı verildi. Adı Zehra geçtiğimiz haftaki reyting sonuçlarında iyi bir sonuca imza atsa da kanal yönetiminin dizi için aldığı final kararının değişmesine yaramadı. Buna göre Adı Zehra 14. Bölümü gelecek cumartesi yayınlanacak ve dizi sona erecek. Öte yandan sosyal medyada "Adı Zehra başka kanala geçiyor" şeklinde dedikodular dolaşmaya devam ederken yapımcı firma tarafından bu dedikodu henüz yalanlanmadı. Bu arada Adı Zehra'nın final bölümünün fragmanı daha paylaşılmadı. Ayrıca Adı Zehra'nın son bölümünü yayınlayacak olması seyircinin tepkisine neden oldu. Bakalım Adı Zehra'nın final bölümü izleyici tarafından nasıl karşılanacak?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0