Survivor Marcus Kimdir? İşte Marcus'un Hayatından Şaşırtıcı Detaylar!

Survivor Marcus kimdir? Bu soru Survivor All Star'ın başladığı günden beri bir çok kişi tarafından sorulmakta. Biz de Survivor Marcus'un hayatını ve Marcus'un gerçek adını sizler için araştırdık. İşte Survivor Marcus kimdir? Sorusunun yanıtı.
Survivor
Marcus
Survivor 2018 All Star ünlüler ve gönüllüler kadrosu birbirinden iddialı cümlelerle geçtiğimiz hafta yarışa başlamışlardı. Survivor 2018 ünlüler kadrosu herkesçe tanınan, bilinen isimler ancak Survivor All Star  gönüllüler takımı pek öyle sayılma.  Takımda yer alan isimlerin her biri farklı kişiliği ve farklı özelliğiyle göze çarpıyor. Survivor 2018 gönüllülerinin en dikkat çekeni ise Marcus. Marcus, farklı tarzı ve iddialı duruşuyla diğer arkadaşlarının arasından sıyrılmayı başardı. Survivor'ın her yeni bölümünde herkes sosyal medyada  onu konuşuyor. Ancak Marcus hakkında pek bilgi bulunmuyor. İşte bizde tam bu noktada herkesin merak ettiği isim olan Marcus'un hayatı hakkında bazı bilgileri derledik. Peki Marcus kimdir? Marcus nereli ve kaç yaşında? Marcus'un okuduğu bölüm ve daha fazla detay haberimizin devamında yer alıyor. İşte detaylar...

MARCUS KİMDİR? MARCUS'UN HAYATI


Herşeyden önce Marcus'un gerçek adı nedir? Sorusuna yanıt vermek gerekirse; Survivor All Star'ın gönüllü yarışmacısı Marcus'un tam adı Yiğit Marcus Aral'dır. Marcus'un İnstagram hesabı incelendiğinde doğa tutkunu olduğu hemen ortaya çıkıyor. Şu aralar Survivor'da tamamen doğal bir yaşamın içerisinde mücadele eden Marcus, paylaştığı doğa fotoğraflarıyla da Survivor'a katılma amacını belli ediyor sanki...
Peki Marcus'un eğitim durumu nedir?  Amerika'da bulunan University Of Miami’de Yazılım Mühendisliği okumuş olan Survivor Marcus, bir süre sonra California'da yaşamını sürdürdü. Bu arada Marcus'un hayatı hakkında az bilinen birşey ise yaklaşık iki yıl boyunca bir modellik ajansında çalışmış olmasıdır. Marcus'un annesinin ismi ise Nevin Aral'dır. Şu anda Muğla'da yaşayan Nevin Aral, İstek Vakfı'nda çalışmalarını sürdürmekte. Öte yandan Survivor gönüllülerin en dikkat çeken ismi olan Marcus'un İnstagram takipçisi ise çok kısa süre içinde arttı. Yarışmanın başlamasının üzerinden bir hafta geçtikten sonra ki Marcus'un İnstagram takipçisi 8 bin arttı.

Ayrıca Marcus Survivor 2018'e gitmeden önce sosyal medyada şu notu paylaşmıştı:  “Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabası ama şu an zaman macera zamanı”
Marcus, Survivor tanıtım fragmanında ise “Survivor'ın ruhani dengesini korumaya ve yükseltmeye geldim.” cümlesiyle iddiasını ortaya koymuştu.





Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0