Nevşin Mengü Adnan Oktar'ı Ziyaret Etti, Ortalık Karıştı!

Nevşin Mengü Adnan Oktar'ı ziyaret etti, ortalık karıştı. Dünden beri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına giren olay sonrası bazı gelişmeler de yaşandı. Peki Nevşin Mengü Adnan Oktar'ı neden  ziyaret etti? İşte Nevşin Mengü ile Adnan Oktar'ın buluşması.
Adnan oktar
Adnan Oktar
Son yılların tartışmalı ve bir o kadar dikkat çeken isimlerinden biri olan Adnan Oktar, her zamanki gibi yine gündemde. Oktar'ın kanalı A9'un kapatılması konusu şu aralar konuşulmakta. Aynı zamanda Adnan Oktar'ın A9 kanalıyla birlikte internet üzerinde yapılan yayınlara da sansür gelmesi bekleniyor. Yakında mecliste görüşüleceği tahmin edilen yeni yasa ile RTÜK, intetrnet yayınlarına sansür uygulayabilir. Bu konu şu aralar yoğun bir  şekilde tartışılırken, gazeteci Nevşin Mengü Adnan Oktar'ı ziyaret etti. Nevşin Mengü, Oktar'ı TV kanalının stüdyosuna gerçekleştirdiği ziyarette internet yayınlarına gelecek sansürü de gündeme getirdi. Öte yandan Adnan Oktar ve Nevşin Mengü buluşması dünden beri sosyal medyada, özellikle de Twitter'da ortalığı karıştırdı. Peki Mengü ile Oktar ne konuştu?

Dün A9 stüdyosunda Adnan Oktar'ı ziyaret eden gazeteci Nevşin Mengü, Adnan Oktar'a dikkat çeken şu soruyu yöneltti: "Siz şeyh misiniz?" Adnan Hoca olarak bilinen Oktar ise “Ben bilmem böyle işleri” diyerek yanıt verdi. Adnan Oktar'ın "kedicik" olarak ilan ettiği cemaat kadınları hakkında da bir gelişme yaşandı. Bundan böyle Adnan Oktar'ın kedicikleri yayınlara çıkamayacak. Bu arada Nevşin Mengü'nün Adnan Oktar'la yaptığı sohbette RTÜK'ün internet sansürü de konuşuldu.  Oktar, Mengü'ye, RTÜK'ün cezasının ardından artık kamuoyunda “kedicikler” olarak bilinen kadınların yayınlara çıkmayacaklarını açıkladı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0